дамски шал

16 идеи с начини да направите визията си по-интересна с помощта на дамски шал с тартан.

Мотивът, известен като шотландско каре и е много модерен и през тази есен. Тартанът се е превърнал отдавна в символ на цяла една нация. И макар мотивите върху този текстилен плат да се идентифицират със страната, от която произхожда, с нейната  история, култура и традиция, хората по цял свят обичат да носят каре с кръстосани хоризонтални и вертикални нишки.

Може да откриете много дамски шалове в различни стилове, дизайни и цветове, така че няма да срещнете трудност в намирането на онзи, който ще съответства на вашите стил, вкус и персоналност. Подбрахме някои интересни идеи, с които да ви вдъхновим да използвате този аксесоар в ежедневното си облекло. Само ги погледнете!

Пикантен дамски шал с тартан за хладните дни

дамски шал

Този модерен дамски шал с тартан принт ще ви пази от студения въздух навън, като същевременно добави визуален интерес към облеклото ви. Имам множество шик начини, по които да изпробвате различно връзване на шал с него, освен това може да носите този аксесоар почти навсякъде и с всичко.

Към удобните си дънки и блуза в ежедневното си облекло може да наметнете един дебел шал, с който да ъпдейтнете визията си. Всяко едноцветно палто ще изглежда много по-шик с един ефектно завързан или наметнат върху раменете и падащ надолу шал със шотландско каре,

дамски шал

Шалът с тартан може да бъде както част от комбинацията ви дрехи за офиса, така и за бизнес среща или официално събитие. Бъдете внимателни със съчетанието на принтовете във визията си. Препоръчително е да оставите останалата част от облеклото си семпла и едноцветна.

дамски шал

Като цяло, може да носите този шарен шал около шията си с плетен на една кука пуловер и скини дънки, стилни ризи и блузи, уютни плетени рокли и вталени дамски палта. Червен, син, зелен – изберете шал, която ви харесва и го носете уверено през тази есен.

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал
дамски шал