дамски боти

Есенни дамски боти – тенденции за 2015

В рамките на подготовката за септември и красивите, уютни есенни тоалети, решихме да споделим с вас 20 стилни начини да носите есенни боти. Есента е едно благородно време за модата и за показване на добрия ви стил, а възможностите за комбинациите с боти са безкрайни. Стрийт стайл снимките са събрани за вдъхновение за идния сезон, така че сме колекционирали едни от любимите ни тоалети с боти, които се носят постоянно. Ботите са предпочитана обувка по време на есента. С толкова много възможности, които съществуват – велурени, лачени, с капси, с ток и без ток – съчетаването им с всеки тоалет става лесно и бързо. В зависимост от вашия стил и личните ви предпочитания, класическите черни или кафяви обувки могат да бъдат единствената нужна покупка за тази есен. Но ако сте любители на ексцентричното и различното, тогава имате възможност да носите какви ли не форми и цветове.

Есенни дамски боти – стрийт стайл

дамски боти

Носенето на неутралните и уютни плетива с кафяви дамски боти са едни от най-популярните тоалети, и който разполага с чифт прекрасни и перфектни кафяви боти до глезена може лесно да комбинира с тъмните сини цветове. Шал в сиво, за да пази от студа, палто в бежово и чанта в същия тон с обувките, са един красив начин да посрещнете първите есенни ветрове. Това е един уютен аутфит, който може да се носи през деня из града или за разходка в парка.

дамски боти

Ако се чудите как да вкарате цвета марсала в гардероба си, то купуването на чифт боти в този хитов цвят може да подейства освежаващо за гардероба и за тъмните ви аутфити в бейсик цветове. Този елегантен нюанс на тъмното червено може да бъде носено както с черно, така и с бежово и сиво. Ако натрупването на марсалата ви идва в повече, то можете да сложите ботите само като акцент на ежедневния си стрийт стайл тоалет.

Есенни дамски боти

дамски боти

дамски боти

дамски боти

дамски боти

дамски боти

дамски-боти

дамски-боти

дамски-боти

дамски-боти

дамски-боти

 

дамски-боти

дамски-боти

дамски-боти

дамски-боти

дамски-боти

дамски-боти

дамски-боти