Шик еспадрили за лятото

еспадрили

15 шик комбинации на летни дрехи с дамски еспадрили, които може да копирате още сега.

Леките еспадрили са сред любимите дамски обувки за лятото вече много години. И макар, че имаше време, в които не бяха толкова популярни, ето че през това лято те отново се завръщат на мода за радост на многобройните си почитатели. Леките летни обувки, които  се предлагат в различни модели и стилове, за да допаднат на всеки вкус и нужди, могат да се съчетаят с всички останали дрехи в гардероба през този сезон – къси или дълги рокли, поли, дълги или къси панталони, гащеризони и дънки. Тези обувки са изработени от удобни естествени материали и имат гъвкави подметки, изработени от каучук или от въже. Модните блогъри обичат да носят този тип дамски летни обувки по време на пролетния и летния сезон. Можете да създадете разнообразни удобни и запомнящи се тоалети и галерията със снимки по-долу ще ви помогне да изглеждате прекрасно, където и да решите да отидете. Вижте как може да ги комбинирате по най-готините начини!

Шик еспадрили за лятото

еспадрили

За един удобен аутфит за разходка или срещи с приятели или с любимия, комбинацията от лека дамска рокля и еспадрили е чудесно решение. Освен, че краката няма да се изморят, защото за свободното ходене на дълги разстояния най-комфортни са вариантите на ниски обувки, връзките около глезените на меките еспадрили ще придадат женственост и шикозност на визията.

еспадрили

Удобните еспадрили са идеалните летни обувки на платформа за разходка. Носенето им с пола е не по-малко добро решение, когато искате да изглеждате елегантно, но и да се чувствате удобно и здраво стъпили на земята.

еспадрили

Различните модели на тези летни дамски обувки са създадени така, че да могат да се носят както с дълги панталони за работа или за делова среща, така и с небрежни скъсани къси дънкови панталони или дънкови поли през почивните дни.

еспадрили

еспадрили

еспадрили

еспадрили

еспадрили

еспадрили

еспадрили

еспадрили

еспадрили

еспадрили

еспадрили
еспадрили