timberland обувки

Известните класически Timberland обувки са малко по-груби унисе*с ботуши, които са много любими на много жени и мъже, които държат на комфорта. Прочетете историята на марката на Timberland обувките и разберете с какво да ги носите. 

Брандът Timberland произхожда от 1902 г. Точно тогава е основана компанията под егидата на Натан Шварц, който е създателя на тези прекрасни, удобни и винаги модерни обувки, които на пръв поглед малко наподобяват ботуши. Появилата се фантастична марка Timberland на Шварц създава специална безшевна технология за кожа и ходила, поради което ботушите му са и непромокаеми. Сега, тази обувка е толкова популярна, че след много години, носени от лесовъди, те сега са едни от най-модерните и предпочитаните. Моделите им варират от популярният цвят горчица до черни и тъмно сини и ги има за всяка възраст – за малки и големи. От деца до възрастни бащи и майки носят обувки Timberland. И все пак с какво е най-подходящо да ги съчетаем и с какво да ги носим.

Timberland обувки – история

timberland обувки

Името на Timberland се превежда като “обувки, които са създадени за гората”, защото този тип обувки първоначално са били произведени изключително за дървосекачи и за това емблемата на обувката изглежда толкова мощна, колкото е символиката и на дъбовата гора. Сега вече можете да намерите Timberland ботуши от различни производители. Това не е просто марка, а вече е модел на обувки, който се произвежда от много други брандове. Някои се чудят защо тези обувки са жълти. Всичко това не е случайно, тъй като дървосекачите виждат от разстояние обувките на другия. Изненадващото в случая е, че те им помагат да намерят пътя си в гората.

Обувки Timberland – с какво да ги носим?

timberland обувки

Мнозина се чудят също с какво да носят любимите си Timberland? Сега всеки знае, че най-важното нещо е обувките да са удобни и тъй като марката е произвела много различни модели, вариращи от груби мъжки до женствени и модерни. Различни ярки цветове, естествени материали и комфорт – това са едни от положителни страни на тези обувки. Можете да носите Timberland с модерни дънки или изчистена рокля. Но най-често са предпочетени с тесни или бойфренд дънки. Можете да ги включите в офис стила си, избирайки черния им модел и съчетавайки ги с рокля и сако. В ежедневието, можете да експериментирате с вмъкването им в различни стилове.

timberland обувки

timberland обувки

timberland обувки

timberland обувки

timberland обувки

timberland обувки

timberland-обувки

timberland-обувки

timberland-обувки

timberland-обувки

timberland-обувки