5 идеи за носене на мъжки шал по стилен начин

idei za nosene na mujki shal

5 стилни начини за носене на мъжки шал в студените дни.

Топлите шалове са идеалният аксесоар за levitra cheap buy rx защита от студа за всеки джентълмен.  Меките плетени шалове не само предпазват от хладния вятър и ледения въздух, но също така обещават да направят всеки мъж, който ги носи, да изглежда по-добре, докатоги носи. Всичко, което необходимо е избирането на правилния шал и правилния начин на завързване, за да  бъде господинът едновременно елегантен и сгрят топло в ъв всеки един момент. Така че, ако трябва да излизат от дома си през тези дълги зимни месеци, защо да не изглеждат добре, докато го правят? Ето как може да изглеждат стилно и удобно с шал за мъже през този мразовит сезон.

5 стилни начини за носене на мъжки шал

stilni nachini za nosene na mujki shalove

Вероятно най-простият начин да се носи шал е просто да се преметне върху раменете, това може да носи и голяма доза стил. Официално и пригладен, но внасящ лека нотка на безгрижие, този начин на носене позволява на шала да стане голям акцент във визията, който да направи останалата част от облеклото да изглежда по-модерно. Въпреки, че не държи съвсем топло, този стил за носене на мъжки шал е полезен и гъвкав вариант, който да се запази в арсенала. Перфектно допълнение към бизнес и полу-формален външен вид, той може да се носи над или под сака, блейзери и якета. Когато се носи от външната страна ве важно да се избере средно дълга или по-дълга дължина на шала в стил, който не е прекалено дебел, за да се побере под ревера, когато е необходимо.

Вижте повече подробности за връзване на шал по този начин във видеото:

shalove mujki kak da gi nosim

Преметнатият веднъж или два пъти около шията шал предлагам голям баланс между полирания и небрежния стил. Изглеждайки превъзходно с всичко – от зимно палто през вратовръзка и жилетка, тези два начина за носене на шал могат бързо и лесно да създадат модерност на всяко облекло. Въпреки че стилът може да бъде склонен към разместване, той е ефективен при запазването на врата топъл при студено време. Ако единия край стане по-дълъг от другия, няма място за притеснения. Този стил изглежда точно толкова очарователно несиметрично, колкото и спретнати. Важно е да да се избере средна дължина и тегло, за да се получат едно или две премятания около врата.

Вижте повече подробности за връзване на шал по този начин във видеото:

mujki shal kak da go nosim

Завързаните отпред ниско или високо възели са два формални начини да се носи мъжки шал. Тези два възела са идеални за носене в блейзър. Функционални и стилни, те ще предоставят малко топлина и един куп изтънченост към визията. Докато и двата стила изглеждат добре с покорени меки шарени дизайни дрехи, първият вариант ще призове http://www.cialisgeneriquefr24.com/tadalafil-excretion/ към средна дължина шал, докато вторият изисква дълга дължина. Също така е добре да се има в предвид, че с избора на по-тънък шал може веднага да се превърне визията от полирана до бохемска.

Вижте повече подробности за връзване на шал по този начин във видеото:

mujki shal

Въпреки, че са познати с различни имена като парижки / френски / европейски възел, те са едни и същи, когато става въпрос за начин на връзване на шал. Перфектен за вечер навън, този лесен възел е опитен в предоставянето на съществена топлина, докато се търси стил. Подходящо мъжки и полиран, парижкият възел е идеален за превръщането на случайните тоалети в добре поставен цялостен външен вид. За да се постигне този вид, обаче, е нужен сериозно дълъг мъжки шал. Също такаедобре да се избере шал, който не е прекалено дебел или обемист, защото когато се удвои плата, дебелият шал може бързо да направите визията непропорционална, когато се увие около врата.

Вижте повече подробности за връзване на шал по този начин във видеото:

mujki shal nachini na nosene

Така нареченият фалшиф възел е  е удобен метод, с когато може да се направи изявление, без да се изглежда прекалено нагласено. Не е твърде труден да се създаде, този външния вид е перфектен за разходките навън през уикендите на есента и пролетта. Той няма да пази много топло, но ще остане на място ище създаде учтива визия. Носенето на този възел е също добра възможност да се изпробват дръзки шарени и копринени шалове. Ако е малко спо-тудено, обаче, е добре да се откажете от обемисти опции като кашмир или леки вълнени шалове.

Вижте повече подробности за връзване на шал по този начин във видеото:

 

източник:thetrendspotter.net