Street style

Мъжки стрийт стайл вдъхновения

мъжки стрийт стайл

Мъжки стрийт стайл вдъхновения. Какво носят мъжете по света ?

От време на време е хубаво да обръщаме внимание и на силния пол. Този път сме се концентрирали върху стрийт стайла и това, което мъжете харесват да носят в ежедневието си. Подбраните снимки са от случайни попадения на стрийт фотографите, които по цял ден са на лов на добре изглеждащи личности, които изпъкват в тълпата. Някои са попадения от Седмиците на модата, където, знаем, няма случайности и дори мъжете се постарават да изкарат най-доброто от гардероба си. От къси шорти, до бели костюми – листа ни е разнообразен и сме сигурни, че всеки би намерил нещо свое сред тях.

Мъжки стрийт стайл снимки

стрийт стайл жълта риза

При мъжете, през горещия сезон, ръкавите и крачолите на панталоните са навити на горе. За голяма радост на тези от вас, които получават нервен пристъп при вида на риза с къс ръкав или къси панталони върху силния пол. Дали се чувстват по-охладени, обаче, господата с открити глезени, не сме много сигурни. Въпреки всичко, тази визия е едновременно стилна и лятна. Жълтият цвят е добро допълнение, към сивия панталон, а обувките цвят марсала допринасят към цветовата комбинация.

стрийт стайл мъжки

На път или на връщане от фитнеса – само и единствено тогава жените бихме толерирали мъжкия потник! Добре де, хайде, може и ако сте рапър или бъдещ рапър, или бивш рапър – тогава също. Може би и ако изглеждате толкова добре, колкото стрийт стайл героя ни на горната снимка. Тогава, сивият широк топ, има вероятност да не ни се стори толкова „Джърси Шор“.

стрийт стайл син мъжки костюм

Дали в случая колелото е странно или костюмът, зависи от гледната точка. Американската авторка Фран Лебовиц казва следното по въпроса,: „Ексцентричното в случая е колелото. Всички тук преди носеха костюми и беше прекрасно! Но само децата се возеха на колело. Запазената марка на модата в Ню Йорк, беше да се обличаме по-сериозно. По-официално. Сега хората имат нужда от специални костюми, за да карат колело. Имам предвид – каска? Наистина ли? Да не би да си астронавт?“

Галерия с мъжки стрийт стайл вдъхновяващи попадения за всеки вкус

стрийт стайл къси панталони

стрийт стайл мъже

стрийт стайл мъжки бял костюм

стрийт стайл мъжки тениска цветна

стрийт стайл мъжки черна тениска

стрийт стайл принтове мъжки

мъжки стрийт стайл елек

мъжки стрийт стайл яке

мъжки стрийт стайл блейзър шапка

мъжки стрийт стайл джъстин ошиа

мъжки стрийт стайл есен

мъжки стрийт стайл къси панталони

мъжки стрийт стайл лято

мъжки стрийт стайл риза

мъжки стрийт стайл риза камуфлаж

мъжки стрийт стайл флорална риза