Street style

Мъжката риза – с какво да я носим?

стрийт стайл мъжка риза райета

Мъжката риза в женския гардероб. Как да се сдобием с нея?

Нали ви казахме наскоро, какво преспокойно можете да откраднете от мъжкия гардероб? Сега е редно да се концентрираме върху един единствен айтъм, който се превръща в абсолютен тренд и класика. Най-удобното в случая е, че дори не трябва да ходите на шопинг, за да се доберете до тази хитова дреха. Единственото, което трябва да направите да отворите съседния гардероб (да предположим, че е съседния) и да си харесате цвят и шарка от ризите на гаджето/годеника/съпруга. Ако сте сингъл, вече е друга работа – искате не искате, ще трябва да се насочите към някой магазин. За тези от вас, които са пред развод – и без това ще се постараете да вземете и последната му риза! Стига за отношения, да се насочим към модата!

Как правилно се носи мъжката риза

стрийт стайл бяла мъжка риза дънки

Мъжката риза в бяло! Това е да се придържаш към класиката. Не веднъж сме си говорили, че мъжките дрехи стоят изключително привлекателна и добре върху крехките ни тела. Ако вече удачно сте „гепили“ ризата на приятеля си първия път е хубаво да започнете с вечната комбинация – дънки, риза, високи токчета и чанта Chanel Boy. Няколко масивни гривни и слънчеви очила – готови сте за света!

стрийт-стайл-мъжка-риза-раирана

Минаваме на следващо ниво – офис облекло! Щом мъжете могат да носят ризите си на работа и ние можем да им ги поносим! Нали? Странна женска логика, която води до тази страхотна визия. Раирана мъжка риза с пола молив с висока талия, остри обувки на висок ток и очила. Последните са, за да не се зашеметите от бляскавия си вид в огледалото. Хайде на работа!

стрийт-стайл-мъжка-риза-синя

Само една стилна жена, може да преобрази скучната мъжка риза в един толкова страхотен бохемски тоалет. Дали тези ужасяващо слисващите обувки, които веднага влязоха в списъка ни за есенен шопинг или това бежаво манто, което все си казваме, че трябва да се снабдим или са късите шорти, но безкрайните крака са голяма сила по улиците на големия град.

Мъжката риза – бяла, на каре или раирана?

стрийт стайл мъжка риза каре

стрийт стайл мъжка риза райе

стрийт стайл мъжка риза рокля

стрийт стайл мъжка риза синьо райе

стрийт стайл мъжка риза шифон

стрийт стайл синя мъжка риза

стрийт стайл бяла мъжка риза

стрийт стайл бяла мъжка риза рокля

стрийт стайл дълга  мъжка риза

стрийт стайл дълга мъжка риза бяла

стрийт-стайл-мъжка-риза-бяла

стрийт-стайл-мъжка-риза-бяло

стрийт стайл мъжка риза в бяло

стрийт стайл мъжка риза деним

стрийт стайл мъжка риза дънки

стрийт стайл мъжка риза дънки палто