Street style

Как да носим цвят бургунди за есен-зима?

dulga pola cvqt burgundi

Цветът бургунди просто завладя този сезон. От всички цветове в палитрата на есента, най-красива е именно бордовата. Тази дълбок нюанс заема специално място в гардероба на всяка жена. От една страна авантюристичен, но и женствен в същото време. Този цвят изглежда добре на всеки цвят на кожата и се смесва безпроблемно с другите есенни цветове.

Може да покажете спокойно любовта си към бургунди цвета с монохромен аутфит. Много известни личности обичат да носят един цвят от глава до пети. Така че, ако наистина обожавате този цвят не се колебайте да заложите на аутфут изцяло в този нюанс.

Един цвят може да се окаже прекалено семпъл за дамите от вас, които предпочитат детайлни и цветни аутфити. В този случай трябва да обедините бургунди цвета някой от другите модерни цвята в момента. Бледорозовото ще бъде най-добрият приятел и заедно ще създадат най-елегантната визия. Тази комбинация от цветове е невероятно женствена и модерна. Така че, ако искате да направите безкомпромисна комбинация, просто добавете бледорозовия цвят.

30 аутфита с бургунди за есен-зима

chizmi velureni botushi cvqt burgundi

Още подходящи цветове за съчетание са нюансите от нюд гамата, бяло, сиво.  Всички неутрални цветове изглеждат чудесно в комбинация с бурдунди. Дори и най-малкият детайл като чанта в този цвят може да разчупи есенно-зимния ви стайлинг. Велурените чизми ботуши в бордо гамата са топ тренд този сезон. Палто, шал, кожено яке и много други са вариантите как да включите бургунди цвета в гардероба си през студения сезон. А ето и малко идеи:

kojena chanta cvqt burgundi

sako cvqt burgundi

damsko qke cvqt burgundi

damsko kuso palto burgundi cvqt

roklq cvqt burgundi

velureno qke cvqt burgundi

cvqt burgundi za esen zima 2017 2018

damska chanta cvqt burgundi

damsko qke cvqt burgundi

kusa roklq cvqt burgundi

palto cvqt burgundi

pola cvqt burgundi

zimno palto cvqt burgundi

kojena kusa pola cvqt burgundi

dulgo palto cvqt burgundi

kojeno qke cvqt burgundi

plisirana pola cvqt burgundi s bluza

tiulena pola cvqt burgundi

autfit v cvqt burgundi

pletena tunika cvqt burgundi

kojeno qke cvqt burgundi

esenen autfit v cvqt burgundi

plisirana pola burgundi cvqt

botushi chizmi burgundi cvqt

outfit v cvqt burgundi

burgundi velureni chizmi botushi

shlifer cvqt burgundi