Street style

Малка бяла рокля из улиците

стрийт стайл малка бяла рокля

Повярвайте ни, една малка бяла рокля може изцяло да промени живота ви! Е, не живота, но лятото ви – да. Това е онази дреха-спасителка, която всяка една жена трябва задължително да има в гардероба си. Семпла, нежна и идеална за горещите дни. Тя е абсолютната заместителка на малката черна рокля през този сезон. Нейните силни страни са същите, каквито и при класическото „МЧР“ – елегантна е, може да бъде колкото официална, толкова и ежедневна, както и небрежна. Хилядите вариации на малката бяла рокля я правят така обичана и предпочитана. Най-често през летния сезон можете да я видите от дантелен плат в бохемски кройки и стилове.

Малка бяла рокля из града

стрийт стайл малка бяла рокля

Ако сте решили да си почивате на морски курорт трябва задължително, първото нещо, което сложите в куфара си да е малката бяла рокля. Ако нямате такава, то в топ списъка за летни неща за море трябва да е тя. Всъщност, снабдите ли се с нея ще осъзнаете как нямате нужда от нищо друго, само заради факта, че тя успява да се префасонира в различни стилове като истински хамелеон. Малката бяла рокля може да се носи над банския костюм на път към плажа, може да се превърне и в идеалния вечерен тоалет, с който да отидете на парти на брега на морето.

стрийт стайл малка бяла рокля бохемска

Освен плажния си вид малката бяла рокля може да е и много елегантна и стилна, ако е с подходящата женствена кройка! Тя може да се носи както с гладиаторски сандали, така и с по-затворени грубовати обувки, които ще премахнат романтичната нотка от визията. С черното и бялото няма как да сгрешите, така че, ако не ви е ден за щури комбинации, винаги можете да заложите на класическата комбинация от цветове. Ако ви допада бохемският стил можете да добавите й една черна шапка с широка периферия и малка, но удобна чанта, която да носите през рамо.

стрийт стайл малка бяла рокля дантела

стрийт стайл малка бяла рокля дантелена

стрийт-стайл-малка-бяла-рокля-море

стрийт-стайл-малка-бяла-рокля-от-дантела

стрийт-стайл-малка-бяла-рокля-сандали

стрийт-стайл-малка-бяла-рокля-шапка

бяла-рокля-стрийт-стайл

малка-бяла-рокля-стрийт-стайл

стрийт-стайл-бяла-рокля

стрийт-стайл-бяла-рокля

стрийт-стайл-бяла-рокля-lv

стрийт-стайл-бяла-рокля-кожено-яке стрийт-стайл-бяла-рокля-чанта

стрийт-стайл-къса-бяла-рокля

стрийт-стайл-къса-бяла-рокля-дантела

стрийт-стайл-къса-бяла-рокля-риза

стрийт-стайл-къса-бяла-рокля-токчета

Inline
Inline