Street style

Най-стилните ежедневни гащеризони

cherven gashterizon street style

 Едни от най-готините тенденции за топлия сезон в последните години са летните гащеризони. И как да не ги харесваме и носим като са толкова лесни за комбиниране и носене. Ако не сте съгласни с това просто разгледайте тези стрийт стайл визии, които сме подбрали. От едноцветни гащеризони до такива с свежи и атрактивни принтове, разгледайте и вижте кои от тях са по ваш вкус и кои бихте искали да носите през горещите дни. Те са стилни и елегантни и са част от бохемския тренд, който е обхванал модните столици през 2015. Ако не сте започнали все още с шопинг листа за лятото можете да го оглавите с точно този ярък хит!

Летни гащеризони – стрийт стайл

gashterizon tropicheski cveten street style

Няма нищо по-лятно и зареждащо за купон на плажа от тропическия принт! Това лято можете да го намерите както върху дрехи така и на чанти и обувки. На гащеризони изглежда особено добре. Комбинирайте го с ярки сандали на висок ток и чанта.

gingham gashterizon cherno bqlo

Гингам принтът е също хитов! Него можете да го комбинирате с червени аксесоари или за монхромен аутфит можете да заложите на черното и бялото, както и сивото.

print sporten gashterizon shapka

Другият тренд на лятото е спортният шик. Него можете да го изобразите в гащеризон в комбинация със спортна шапка и сандали на висок ток. Изберете свеж и отличаващ се принт, ако ли не просто заложете на по-цветна шапка.

street style gashterizoni

Друг начин, по който можете да носите тези така капризни гащеризони, са с платформи. Сивият гащеризон, който има елегантна кройка за по-ежедневен вид, е сгънат отдолу, а за прибавяне на цвят към тоалета е избрана малка червена чанта.

gashterizon cherno bql kojeno qke

За придобиване на по интересна визия можете да заложите в по-хладните летни дни на коженото яке. И да, има такива, да ви напомним ли за миналогодишното лято, което напомняше повече на есен.

danki gashterizon street style

Деним – от глава до пети! Много рисковано, но пък определено екстравагантно и отличаващо се!

Гащеризони – летния тренд

lilav gashterizon street style

sin gashterizon street style

siv kare gashterizon street style

streetstyle gashterizon

street style gashterizon cherven

street style gashterizon print zlaten

street style gashterizon siv denim

boho shik gashterizon street style

bql gashterizon street style

gashterizon bql stree style

gashterizon leopard retro street style

gashterizon margaritki lqto street style

gashterizon sin street style

gashterizon stilen street style

gashterizon stilen street style etno print

gashterizon street style cheren

error: