Street style

Визии с бял панталон

bql pantalon cherno sako

Актуалното облекло за сезона включва бял панталон! Ако все още нямате един в гардероба си, то е време да се снабдите с такъв, защото белият панталон е абсолютният хит на елегантния стил за лятото. Той се появява по модните подиуми в широката си форма, а по улиците на модните столици – Милано, Париж, Лондон, Ню Йорк – той е даже в по-слим вариант. И все пак, ако вече сте си купили най-готиния бял панталон, който можете да намерите в града (а защо не и в онлайн магазин) и се чудите с какво да го съчетавате – то ние от екипа на LAZARA сме насреща. Разровихме се в нета за идеи и се вдъхновихме от следните стрийт стайл визии.  Нека разгледаме с какво можем да носим тази възхитителна дреха за лятния сеозн.

20 визии с бял панталон

bql pantalon dantela

Белият панталон може да се превърне от строга в много романтична визия с дантелена блуза. В случая виждаме комбинация бяло с бяло, а за акцент служат обувките и червената чанта на дамата на стрийт стайл визията. Не се притеснявайте и да подгъвате крачола на панталона си, тъй като така ще му придадете по-ежедневен и модерен вид.

bql pantalon sandali street style

Най-сигурното съчетание на белия панталон е с черен топ. Ако се притеснявате от твърде графичната и твърде минималистичната визия добавете отличаващи се аксесоари като обици, гривни или друг аксесоар. Тук акценът е върху огърлицата на момичето от стрийт стайл снимката.

vizii pantalon bql

Ако си работещо момиче белият панталон също ще ти е в полза, защото той е най-добрият заместител на черното през лятото. Пример можем да вземем от Емануел Алт, която е главен редактор на Vogue Париж, от както легендарната Карин Ротфелд се оттегли от редакцията на френския вариант на модната Библия. Ето тук е облечена в бял панталон с дантелени боти и нейната запазена марка – черното сако.

Още стрийт стайл снимки с бял панталон

vizii bql pantalon

bql pantalon raie

bql pantalon shirok

bql pantalon vizii

bql pantalon vizii street style

idei bql pantalon

vizii s bql pantalon

vizii s bql pantalon street style

beli pantaloni stil viziq

beli pantaloni vizii

bql pantalon krop raie

bql pantalon krop top

bql pantalon miranda kerr

bql pantalon sako

bql pantalon sandali