Street style

Звезден стрийт стайл от Париж

звезден стрийт стайл

Звезден стрийт стайл по време на парижката седмица за висша мода.

Парижката „couture“ седмица току-що приключи, а стрийт стайл снимките на знаменитости като Оливия Палермо, Роузи Хънтингтън Уайтли, Емили Блънт и Лупита Нионго, които бяха седнали на най-добрите места на предния ред, са навсякъде из Интернет. Преди модните момичета да вземат своите места пред подиума, те са били подложени на сериозна папараци истерия, заради собствените си подбрани визии. Красивата Роузи извън шоуто Atelier Versace, се появи с ефирна рокля, Оливия Палермо в рокля с кариран принт и дълбоко деколте преди дефилето на Schiaparelli, Лупита бе в шикозна мини рокля с А-линия готова да влезе за Dior. Знаменитостите няма как да не си показват най-добрите визии, когато са в столицата на модата. Вижте, кои звездни стрийт стайл снимки подбрахме ние за вас.

Звезден стрийт стайл

стрийт стайл роузи хънтингтън уайтли

Само Роузи Хънтингтън Уайтли може да накара минувачите да се почустват като гости на улично ревю на Victoria’s Secret. Облечена в прозрачна черна рокля, която изглежда като нощно бельо, Роузи показа перфектното си тяло по изтънчен начин и накара всички да обръщат глави и камери след нея, преди да влезе в салона, където се проведе шоуто за новата колекция за висша мода на Atelier Versace есен 2015.

стрийт стайл кендъл дженър

Кендъл Дженър успешно се измъква от имиджа на реалити звезда и се е класирала като една от най-популярните скорошни топ модели. С рекламни кампании за Calvin Klein, с множеството си участия в модни шоута на световни известните престижни брандове, Кендъл е една от най-предпочитаните модели напоследък, а стрийт стайл фотографите не спират да вървят по петите й и да снимат всекидневните й визии, които се превръщат в новина на деня. По време на Седмицата на висша мода в Париж тя отново стана център на вниманието, заради закриващото й дефиле по време на шоyто на Chanel, където Кендъл беше облечена в екстравагантна булчинска рокля. Преди превъплъщението й в младоженка, папараците успяха да я хванат в крачка, отново в бяло, но в гащеризон и сребристи обувки на Chanel.

Още стрийт стайл идеи от знаменистостите

стрийт стайл наташа поли

стрийт стайл ники хилтън

стрийт стайл оливия палермо

стрийт стайл оливия палермо

стрийт стайл петра немцова

стрийт стайл роузи хънтингтън уайтли

стрийт стайл сюзи лау

стрийт стайл алис ийв

стрийт стайл емили блънт

стрийт стайл инес де ла фресанж

стрийт стайл инес де ла фресанж

стрийт стайл Лупита Нионго

стрийт стайл - Мишел Родригез

стрийт стайл Наоми Кембъл

стрийт стайл Наоми Уотс

стрийт стайл Наталия Водианова