Топлият сезон е вече тук, а с него започва и търсенето на летни рокли 2019. Като две от водещите модни тенденции за лято 2019 са прозрачните материи и флоралите, разбира се! Цветовете са свежи и носещи много настроение. Но какво можем да открием на нашето онлайн пространство като летни рокли? Ние от екипът на LAZARA се разровихме, за да потърсим красиви рокли от ефирни и качествени материи на български производители. Попаднахме на марката Pult, която определено ни грабна със своите предложения за летни рокли 2019, а и не само. Ако и вие обичате комбинацията от рокля с кецове, то несъмнено ще се присъедините към нас. Убедете се сами!

  Летни рокли 2019 от Pult

letni rokli 2019

Лятна дълга рокля с цветя Pult – вземи с промо код: LAZARA

Не можем да не започнем с нашия фаворит. Дълга лятна рокля с флорали в нежни цветове и бели кецове. Роклите до глезена освен, че са тренд за това лято, те са изключително комфортни и лесно съчаеми с различни видове обувки. А една рокля с цветя винаги е добре дошла в летния гардероб, нали?

letni rokli 2019

Лятна рокля с плисе Pult – вземи с промо код: LAZARA

В последните две години се завърна стремглаво плисето на модните подиуми. Плисирани рокли и поли, дори и панталони, намериха място в повечето колекции за сезон пролет/лято 2019.

letni rokli 2019

Лятна рокля в три цвята Pult – вземи с промо код: LAZARA

Комбинацията от няколко цвята в една дреха винаги е закачлива. Когато става дума за топлите слънчеви дни, то нещо синьо винаги може да се допълни с жълто и бяло.

letni rokli 2019

Лятна рокля с флорали Pult – вземи с промо код: LAZARA

Цветя и още цветя! Независимо дали са дребни или едри, флоралите са чудесен избор за летните дни. Носещи цветно настроение, нежност и женственост. В този случай, имаме лятна рокля в три цвята, от които е и обявеният от Pantone цвят на годината, а именно жив корал.

letni rokli 2019

 

Лятна рокля Pult – вземи с промо код: LAZARA

Има ли нещо червено, всичко е наред“ – ако трябва да цитираме главния ни редактор. Червеният цвят и всичките му нюанси са изключително зареждащи и винаги грабващи окото. Подобни шарки, като тези на роклята, ни напомнят на красивите и тематични испански плочки и ни пренасят в някой площад в Барселона, пиещи червена сангрия.

letni rokli 2019

Дамска рокля Pult – вземи с промо код: LAZARA

Замисляли ли сте се, че червеното може да стои толкова красиво в комбинация с розово? Много хора се страхуват от нестандартните съчетания на цветове. Но тази лятна рокля мислим, че е в състояние да промени това.

letni rokli 2019

Лятна рокля Pult – вземи с промо код: LAZARA

Изчистените линии винаги добавят доза елегантност, а нещо в бледо розово – много нежност!

letni rokli 2019

Къса лятна рокля Pult – вземи с промо код: LAZARA

Лятото ни предоставя възможност да избираме сред редица интересни принтове и цветове. А защо не това да бъдат звезди?!

letni rokli 2019

Лятна рокля с цветя Pult – вземи с промо код: LAZARA 

Както ви припомнихме в началото, прозрачните материи са хит този сезон. Ако търсите елегантна лятна рокля, то подобен модел с дълги ръкави и цветя, може да бъде чудесен избор.

letni rokli 2019

 

Рокля риза Pult – вземи с промо код: LAZARA

Лятото не може да премине и без поне една бяла рокля. А какво ще кажете да е рокля тип риза?

letni rokli 2019

Лятна рокля с тропик принт Pult – вземи с промо код: LAZARA

Ако до преди малко бяхме пренесени умствено в слънчева Барселона, то с тази лятна рокля заминаваме за Куба. Единствено бихме добавили един от емблематичните им шалове за глава. В жълто, например.

letni rokli 2019

Черна лятна рокля Pult – вземи с промо код: LAZARA

Разбира се, че не можем да подминем и любителите на черния цвят. За тези от вас, които не си падат по ярки цветове, то една къса черна рокля би била универсално решение.

letni rokli 2019

Лятна рокля туника Pult – вземи с промо код: LAZARA 

Роклите туники се известни със своята практичност и комфорт, което е и сред най-важните предимства на една ежедневна рокля.

letni rokli 2019

 

Лятна рокля с флорален мотив Pult – вземи с промо код: LAZARA

Започнахме с тях и ще завършим с тях – флоралите. Любими, летни, красиви и много женствени!

*Възползвайте се с 15% отстъпка с промо код: LAZARA  на всички артикули в Pult.bg