Модни тенденции 2017 за мъжка мода

модни тенденции

Топ 10 модни тенденции 2017 за мъжка мода.

Седмицата на модата за мъжко облекло Пролет / Лято 2017 ни донесе много вдъхновение от най-новите колекции на дизайнерите както на модния подиум, така и по улиците. Стилът на улицата е оживен, както винаги, със стилни цивилни и гости на Лондон, Париж и Милано, които залагат на оживени нюанси, вдъхновени от детството айтъми и няколко традиционни главни елементи в облеклото. Ето кои са 10-те тенденции при мъжката мода за 2017 г. които  се забелязват като стрийт стайл  попадения на най-обичаните елементи в модерната визия на господата.

Модни тенденции 2017 за мъжка мода

модни тенденции

№1 – Шарени кърпи.

Банданите са може би най-лесният стрийт стайл тренд, който може да следвате и те изглеждат момчешки очарователно. А кое прави тази тенденция в мъжкото облекло още по-добра? Всичко, от което ще се нуждаете е скромна шарена кърпа, която може да ви струва няколко лева, но тя с тласък ще издигне визията и на най-простият силуети, Кърпите за врата са игриви и може да бъдат отлична възможност да донесете повече цвят на гардероба си, ако сте малко колебливи до използвате по-ярки нюанси. Наситено черешово червено, кобалтово синьо или черно-бели шарени кърпа ще свършат работа, но си осигурите чисти възели.

модни тенденции

     №2 – Възраждане на 70-те.

Най-привлекателният елемент от тенденцията на седемдесетте е богатата цветова палитра, която излезе от уличния стил. Опитайте да вградите ръждиво кафяво или богато бордо като фокусна точка на вашите тоалети. Разкопчаните копчета на ризите в тъмно телесно или кехлибарено-портокалово също са чудесни попадения. Някои могат да се възползват от възможността да извадят тяхната облекла от велур и кадифе. Ключът към заковаването на тази тенденция е да се намерят айтъми, с които да отдаде почит на седемдесетте години, но също така и да допълват чертите и цвета на лицето.

модни тенденции

 №3 – Бели дрехи.

Бяло от главата до петите е предпочитания уличен стил, който със сигурност изглежда дръзко. Докато повечето господа, които последваха тази тенденция се ориентираха към по-сложни ориенталско вдъхновени силуети, има и по-прости начини за насочване на елементи от тази тенденция към облеклото за почивните дни. Комбинация от бели дънки с една скромна бяла тениска, но с тъмно синя или изумрудена бейзболна шапка ще създадат модерна и семпла визия. Запретнатите крачоли допринасят  за по-спокойна адаптация на тенденцията, а тъмните слънчеви очила ще внесат малко повече измерение на едноцветността на всичко бяло.

модни тенденции

 №4 – Спомени от детството.

Една по-игриво тенденция в мъжката мода, която се очерта по европейските улици по време на Седмицата на модата, беше новата препратка към детството, която бе изрисувана върху мъжките ризи, якета и бейзболни шапки. Астронавти, космически кораби, животни в зоологическа градина, сърфове и други подобни са забавните възможности за модерен стил с референции от по-младите ни години. За да  включите тази тенденция в ежедневното си облекло, изберете момчешки аксесоари като бейзболни шапки, трикотажни чорапи над глезена  и младежки принтове.

модни тенденции

 №5 – Отличителни бомбър якета.

Мислят извън рамките  относно цветовите решения на бомбър якетата. Да, черните и тъмносините  преобладават в стрийт стайла, но по-смелите, по-ярките нюанси също играят важна роля при разграничаването от тълпата. Светли тонове на изумрудено и ярки розови нюанси са неочаквани и привличащи вниманието. За господата, които искат да поддържат нещата консервативни, нека да изберат якета в разнообразни цветове, но гарантирано с младежка кройка и модерни придружаващи ги айтъми..

модни тенденции

 №6 – Пижамо-вдъхновение.

Има ли какво да не харесваме в една страхотна пижама? Тази тенденция се прозява убедително, но по всички най-добри начини. Ние можем да й благодарим, че ни показа, че има перфектно уважаван начин за съчетаване на препратки от спално то ни облекло с ежедневието ни такова. Бебешко синьо в съчетание с топло бежово има сериозно присъствие като райе и каре в пастелни тонове. Опитайте памучни прилепнали ризи в по-светло синьо или раирана свободна риза за просто включване на тенденцията.

модни тенденции

№7 – Синя риза.

От по-светло сини до лавандулови версии на прахово синия риза с копчета от горе до долу с асиметрични рамене, триизмерни детайли и кройки по тялото, тази част от облеклото на модерния мъж може да се съчетае с вратовръзка в същия цвят, с тъмносиньо и кобалтово. Червено и марсала също са чудесни цветни съпровод. За ежедневни облекла, съчетайте прашно синя риза с памучен панталон, мокасини или бели маратонки.

модни тенденции

 №8 – Монохромни принтове.

Също както темата за спомените от детството, монохромните принтове напомняха малко за  „101 далматинци“. Дръзки, наситени и необичайни, те не се страхуват да правят смели изявления в най-смирените и основни цветови комбинации. Ако не сте толкова смели, включете черно и бяло в по-традиционни модели дрехи, като смели ивици или карета които ще се разчитат по-класически, но винаги стилно.

модни тенденции

№9 – Вермилион червено.

Със сигурност една от най-привличащи вниманието цветови модни тенденции 2017, Бъдете внимателни, за да подберете това червено парче в облеклото, което ви  отива, защото този нюанс на червеното е много светъл и може да се разчете погрешно в горната част, ако сбъркате. Ярките червени тениски могат да бъдат хубава промяна на любимите ви бели тениски, а червените пуловери са чудесен акомпанимент към панталони от тъмен деним.

модни тенденции

 №10 – Светъл измит деним. 

Светло синьото със сигурност е предпочитан цвят при мъжките модни тенденции 2017. Светли и ярки дънкови якета, гащеризони от светъл деним с къс ръкав  и избелени дънки. Основното при ежедневните облекла, което може да използвате тук, е да инвестирате в някое леко провиснало дънково яке, което лесно да наметнете на рамо върху бяла тениска или раиран пуловер.

източник:thetrendspotter.net