Тенденции

Дънки – кои са най-големите деним трендове в момента

 

danki

Как да се обличаме модерно и стилно с дънки през пролетта?

Денимът е най-предпочитаната и удобна материя за дрехи, ето защо толкова много години продължава все още да се носи сред представителите на всички поколения. Тази пролет също може да заложите на дънковите облекла, като започнете от ризите, стигнете до полите и всичко между тези категории. Но ако си мислите, че всички дънки са еднакви – не бързайте толкова със заключенията. Има тенденции, които се носят прекалено отдавна и които вече не са актуални. Ето кои са новите трендове в любимите ни дрехи от деним, които може да обличате уверено от тази пролет.

Дънки – кои са най-големите деним трендове в момента

danki

Огромно дънково яке.

Овърсайзд дрехите ще бъдат много популярни през този сезон, а за хладните пролетни вечери няма как да сгрешите, ако се наметнете с голямо яке от деним.

danki

Топ с паднали ръкави.

Най-модерната блуза в момента е тази с голи рамене и веднъж, след като настъпи дългоочакваната пролет и не се нуждаете от връхни дрехи, трябва да я покажете. Комбинирайте дънковия си топ, който сякаш се свлича от тялото ви с бели дънки и очаровайте всички наоколо.

danki

Дънкова рокля с връзки.

И ако това не е идеалното облекло за предстоящата ваканция, то кое е? Остана само да го съчетаете с подходящите обувки и чанта и прекарате много време в разходки навън.

danki

Дънкови кюлоти.

Ако до сега не сте се снабдили с чифт от този удобен модел панталони, то сега вече нямате извинение. Меките и практични панталони с прави крачоли, които стигат под коляното ще бъдат много популярни през тази пролет.

danki

Дънкова пола молив.

Тясната пола с дължина до коляното от деним може да се съчетае с всичко – с риза с яка и високи обувки, но и с подходящи аксесоари, ако искате да постигнете по-делова визия. Подобна пола предлага същите възможности, както ежедневните ви дънки.

danki

Дънки с груб подгъв.

Ииии…наградата за най-подобрен тренд се присъжда на разръфаните крачоли, които изглеждат избелели и остарели. Може да сте скептични по този въпрос, но веднъж, след като облечете подобни дънки с нещо по-стилно отгоре ще изглеждате така, сякаш присъствате по време на Модната седмица в Париж.

danki

Дънкова пола с А-линия.

Любимата пола с форма на трапец остава актуална и през тази пролет, така че ако сте инвестирали в такова парче деним през миналата година, то покупката ви е била успешна. Моделът трябва да е с изчистена кройка и внимателно съчетание на блуза и обувки, за да не изглеждате като на фестивали или като непорастнала тийнейджърка.

danki

Дънки с разширяващи се надолу къси крачоли.

Ето идеалното облекло за топлите пролетни почивни дни – удобни дънки с дължина над кокалчетата и деликатни равни обувки.

източник:purewow.com