как мъжете да ни желаят повече

Как мъжете да ни желаят повече

Не сме се събрали експерти по връзките и любовните взаимоотношения в редакцията, не говорим с руски акцент (често), но пък всяка една от нас има своите малки трикове, с които успява да омае избраника си. Много пъти сме обсъждали какво търси и иска жената в една връзка и сме се оказвали далеч от баналното обобщение, че “жените не знаят какво искат”. Не е вярно! А това, предполагаме, е тръгнало от някой, който през лятото носи чехли с бели чорапи, препасва си тениската в дънките и със сигурност, не влиза в ничий списък с “guy-crushes”.  Говорейки за големите/временните ни любови, колкото и да са различни критериите на първо място стои, за всички ни, условието той да е толкова луд по теб, че като сте заедно очите му да приемат формата на сърца, а в главата му да се върти Crazy in love като саундрак (може и във версията на “50 shades of Gray”). Как да постигнете този ефект, четете по нататък.

1. Бъдете естествени:

Нали сте чували как мъжете мрънкат, че гримът бил ужасен и че харесват по-естествените момичета? Ами, много честно не лъжат. Прекаленият грим, напоследък, стресира една част от тях, които твърдят, че са ценители на натуралното. Да се поддържаш и изглеждаш добре е важно за всяка една от нас, но не и когато се престаравате и без да искате излизате на разходка из парка с вечерния си грим и дискотечните токчета. Историята знае много случаи, в които мъже са съдили съпругите си след първата брачна нощ, защото на сутринта, заради грима, са се събудили до съвсем различен човек. А и все пак, нека бъдем честни, нямате нужда от някого в живота си, който няма да ви харесва без целия този макиаж.

2. Не бъдете сноб:

Дори снобовете вече не снобеят. Мъжете, които мислят, че трябва да се обличат по определен начин или да имат определено количество в банковата си сметка, за да се справят с високите ви критерии за живот, може да загубят интерес много бързо. Няма нищо лошо да сте с високи изисквания, но от време на време е добре, да не забравяме, че в живота има и малки неща, които са много по-красиви, запомнящи се и ценни от грандоманските.

3. Не бъдете (явно) обсебени от него:

Повярвайте, не искате да имате “seen” от някого, по когото си падате. “Seen”-а е нещо, което се постига, чрез старателен спам, лайкване на всички 200 снимки във Фейсбук страницата му, обаждания сутринта, за да му кажете Добро утро, Приятен обяд (защото сте му видели тага в Swarm) и Лека нощ. Така че, давайте по-спокойно като изключите психопата в себе си и го оставите и той да покаже някакъв интерес.

4. Не се обаждайте първа

Златното правило, приемаме, че е малко нереалистично в нашия свят, в който смартфоните са почти имплантирани в ръцете ни. Да кажем, че има много причини, поради които да му се обадите първа. Ако сте от тези жени, на които почти никога не им личи, когато са си харесали някого и през цялото време сте с покер-фейса си, то той най-вероятно дори и не подозира, че имате симпатии към него. Другото, което е също е вариант, е срамежливата му натура и нуждата от малко мотивация. Но, ако сте традиционалисти и имате търпение да изчакате до третия ден, за да разберете дали той достатъчно си пада по вас, оставете първата крачка на него. Иначе, няма нищо лошо да вземете нещата в свои ръце.

5.  Не бъдете ревниви

“Коя е тая дето ти лайкна снимката във Фейсбук? С нея ли ми изневеряваш?”, “К’во я гледаш тази, с нея ли искаш да спиш?”, “Какво значи, ще излизам с момчетата? Я си дай телефона!”, “Да бе, най-добра приятелка, тея не на мен!”, “Не ти вярвам, че ти е братовчедка. Покажи ми я в семейния албум.” и т.н.