Тенденции

Как и с какво да носим бежови обувки?

bejovi obuvki kak da nosim tendencii

Този път ще се концентрираме върху чифт бежови обувки. По-конкретно, върху това как да носим своите чисто нови бежови обувки. Всъщност, ние жените много често страдаме от кондицията „Нямам какво да облека“ или познато също като „Имам нужда от повече тоалети“. Но тайната на това да имаме повече аутфити не се крие в повечето дрехи, а в това да имаш подходящите отделни части от тоалети, които можеш да ги съчетаеш всеки път различо и винаги да изглеждаш добре и стилно в тях. За начало на топлия сезон, може да се захванете и да се сдобиете с чифт бежови обувки – класически, изчистени и перфектни за всевъзможни комбинации. Бежовите обувки са идеални поради няколко причини – първо, оптически удължават крака; второ, сливат се с всеки един аутфит и трето, с тях ще олекотите с една идея тежките цветове в гардероба ви.

В България сме свикнали да вяраме, че черния цвят си отива с всичко и че черната обувка е Супер-обувката за всяка ситуация. Както се казва – да, ама не! Черните обувки при един по-лек тоалет с пастелни цветове и свежи нюанси ще изглежда тежко и тромаво. В такива случаи трябва да залагате на бежовата обувка. Повярвайте ни, ако нямате все още едни в гардероба си, трябва в най-скоро време да се снабдите и ще видите на какви чудеса са способни – изцяло променят визията!

Бежови обувки – как да ги носим? 

bejovi obuvki nosene prolet

Бежовите обувки са „нинджите“ на високите токчета! Те са Швейцарията в света на модата! И това е така, заради идеалното им сливане с тоалетите и неутралния им цвят. Ето и кратък списък с дрехите, с които можете да ги комбинирате.

  • Черни панталони
  • Макси рокли
  • С комбинация черно и бяло
  • Монохромно
  • В комбинация с дънки

А сега по-нагледно:

С какво да носим бежови обувки?

bejovi obuvki kak da nosim

Бежови обувки с черен панталон

bejovi obuvki street style

Монхормно – бежово с бежово

kak da nosum bejovi obuvki

В комбинация с леопардова чанта

bejovi obuvki tendencii

Бежови обувки с бял панталон

obuvki tendencii bejovi

Дънки с бежови обувки

obuvki bejovi tendencii

proletn bejovi obuvki kak da nosim

proletni bejovi obuvki

tendencii bejovi obuvki

tendencii bejovi obuvki prolet

tendencii obuvki bejovi prolet

Inline
Inline