Тенденции

Класиката – къси панталонки и бяла риза

стрийт стайл къси панталонки бяла риза

Класиката – къси панталонки и бяла риза. С какво да я съчетаем?

Има една шепа от класически летни тоалети, които никога няма да излязат извън мода, а в горната част на този списък стоят шортите от деним в комбинация с бяла риза. Свежа и небрежна, тази комбинация е любима на всеки и е редовен аутфит за повечето блогъри и дори модни редактори. Опитайте комбинацията с торбести шорти и блуза с грамадни копчета с навити ръкави и сложете една от най-желаните чанти за сезона през рамото. Или вземете памучна тениска с раздърпани къси панталони от деним и в съчетание с някои дизайнерски маратонки сте готови да покорите летния моден свят. Четете надолу и ще видите много други полезни съвети за носене по лесен начин на дрешките за сезона, докато скролвате с мишката.

Стрийт стайл – къси панталонки и бяла риза

стрийт стайл къси панталонки бяла риза мода

Тази комбинация от дрехи веднага ни напомня за ранния бохо стил на Мери-Кейт Олсън. Близначката, преди да основат и да покорят модния свят с The ROW, заедно със сестра й Ашли, успяха да накарат целия свят да се прехласне по техния небрежен вид. Класическите дрехи, съчетани с овърсайз чанти и палта, са тренд, който тръгна от миньоните Олсън. В случая, това са къси дънкови панталони, бяла риза. огромен син шлифер, черни боти и черна чанта през рамо. Косата на кок и слънчевите очила са идеалният баланс за визията.

стрийт стайл къси панталонки бяла риза

Е, може и да казахме „бяла риза“, но това не изключва всичко друго бяло и интересно, което можете да носите над късите си дънкови панталони. Тенденцията на лятото повелява да се показва плът, но по елегантен и шикозен начин, чрез изрезки по роклите и блузите. Блузата е с огромни ръкави тип балон. В областта на талията се завързва част от дрехата, като така оставя кроп ефект. Късите панталонки се сливат добре с визията и за да не е претенциозен аутфита, към него са добавени и бели маратонки. Въпреки това, според нас, едни сандали на платформа биха изглеждали чудесно с този тоалет и биха си отивали повече с дървената чанта клъч.

Идеи за носене на бяла риза и къси панталони през лятото

стрийт стайл къси панталонки бяла риза

къси-панталони-бяла-риза-стрийт-стайл

къси-панталонки-бяла-риза

стрийт-стайл-къси-панталонки-бяла-риза

стрийт-стайл-къси-панталони-бяла-риза

стрийт-стайл-къси-панталонки-бяла-риза

стрийт-стайл-къси-панталонки-бяла-риза-лято

стрийт-стайл-къси-панталони-бяла-риза-мода

стрийт-стайл-къси-панталони-бяла-риза-тенденции

стрийт-стайл-къси-панталони-бяла-риза

стрийт-стайл-къси-панталонки-бяла-риза