Тенденции

Мъжка мода есен-зима 2015-2016

мъжка мода есен-зима 2015-2016

Мъжка мода есен-зима 2015-2016 – тенденциите на сезона

Сега след като лятото вече си замина и навлязохме официално в есенния сезон е време да се замислим и да погледнем и към тенденциите за по-хладните месеци. С неблагоприятното време на хоризонта, ще обърнем вниманието ви към основните есенно-зимни тенденции и по-точни тези, за които си струва да се снабдите, а именно модерни, практични и красиви дрехи и аксесоари.

Мъжка мода есен-зима 2015-2016

мъжка мода есен-зима 2015-2016

Пухени якета

Дали ще отворите списание от 70’те или ще се водите по модата на 2015, едно е сигурно – пухените якета са основната тенденция и в миналите хипарски години, както и сега. Няма да ви е трудно да се снабдите с едно, тъй като почти всички, от Stuart Vevers в Coach до марките като Hackett и Burberry Prorsum предлагат този класически модел. Добре изградената връхна дреха е единственото най-важно допълнение в гардероба, след като листата започнат да пожълтяват.

мъжка мода есен-зима 2015-2016

Карето на всичко

Дори и най модно грамотният мъж може да се обърка, когато става въпрос за комбиниране на всички щампи и модели. Но този сезон, някои дизайнери са се смилили над клетите изгубени в превода и са заложили на единно визуално въздействие във формата на карето. Широко, тънко, цветно, монохромно, дали на панталони, ризи или сака – карето властва есента.

 

мъжка мода есен-зима 2015-2016

Войнишко зелено

Да кажем, че войнишкото е модерно при мъжките облекла, е все едно да отбележим, че Папата е католик. Да, толкова е очевидно! Но този сезон не са копчетата, маншетите и пагоните, а връзката между мъжките дрехи и войнишкия стил е закрепена само от един цвят – зеленото.

мъжка мода есен-зима 2015-2016

Елегантните полота

Небрежно елегантни, изключително удобни и лесни за обличане и комбиниране с нещо надолу това са семпли парчета от трикотаж, които са може би най-приспособимите дрехи в гардероба ви.

мъжка мода есен-зима 2015-2016

Графични плетени пуловери

Покажете вратата за изход на екстравагантните си суичъри, защото този сезон е време за плетените пуловери с интересни графични линии по тях.

мъжка мода есен-зима 2015-2016

Панталони с ръб

Да, те отново са тук и са превзели модните подиуми, магазините и улиците. Панталоните в ръб са носени този сезон, както със сака и ризи, така и моделите им, които са с по-мек плат са съчетани в спортни визии.

Inline
Inline