7 модела мъжки шлифери за сезон есен-зима

шлифери

7 модела мъжки шлифери за студените дни.

Стилният мъжки тренчкот е част от облеклото на всеки добре изглеждащ мъж. Господата, които обръщат внимание на актуалната мъжка модаби трябвало да притежават поне един хубав шлифер в гардероба си. Има няколко мъжки дрехи, които могат да претендират, че са останали последователно релевантни като мъжкия шлифер. Той е задължителен за добре облечения мъж, предлагащ практическите ползи на зимно палто, което ще го държи сух и чист, докато добави изисканост на визията му. В продължение на повече от век, силуетът на тренчкота е останал непроменен. Той е получил дребни подобрения с времето, които му осигуряват популярност сред умно облечените господа.

Истинската полза от инвестирането на време и пари в намирането на правилния тренчкот е гъвкавостта, която той може да донесе на вашия гардероб; тъй като изглежда еднакво удобно над костюм или над пуловер с мъжки дънки. Дали това ще бъде класически двуреден дизайн в традиционен цвят или нещо по-съвременно и смело, гардероба на всеки човек трябва да се запаси поне с един.

7 модела мъжки шлифери за сезон есен-зима

шлифери

Въпреки, че днешните шлифери са претворени в няколко вариации, основите са останали до голяма степен едни и същи. Те са по-дълги зимни палта, направени да бъдат носени върху други облекла през студените месеци. Традиционният стил е двуреден, с десет копчета и често с колан на талията.  Мъжкият шлифер има своите корени в облеклото на армията и печели името си от широката си употреба в окопите на Първата световна война. В днешно време, можете да видите военното вдъхновение на стила в много палта с декоративни пагони (ленти), а понякога и дори малък пистолет, близо до ревера.

Отвореният тренчкот е страхотен елемент от облеклото, който да добавите към вашата зимна офис визия. В състояние е да поддържа линията между стилно и практично и допълва добре вратовръзка, костюм, пуловер жилетка или отворена риза. Изберете по-консервативен модел и цвят в бежово, телесно или черно, които са най-добрите решения за офис облекло. Чрез избора на дизайн без колан на талията, ще имате повече възможности за стайлинг.

шлифери

Шлифери с два реда копчета. Изборът на наследството с двуредно закопчаване с между шест и десет копчета и широки ревери е този модел. Много двуредни дизайни идват с колан, който може да направи кройката с по-добър баланс. Важно е да се помисли за размера на шлифера, който си купувате, особено ако имате намерение да го носите закопчан и с по-малко слоеве дрехи отдолу. Ако сте човек, който обича да носи много пластове под палтото си, един по-свободен може да бъде добър избор. Както при всяко палто и тук може да се наложи да има корекции, направени за да се гарантира, че изглеждате възможно най-добре. Двуредният дизайн въплъщава класически вид, докато изпраща съобщението, че този, който го носи, е малко по-елегантен.

шлифери

Небрежен шлифер. Ако планирате да имате само един шлифер в гардероба си, изберете гъвкав, класически вид, който е по-добър вариант и за ежедневен, и за официален външен вид. Има някои шлифери, които изглеждат добре за неглижиран стил. Дори и при закупуването на небрежен мъжки тренчкот, гъвкавостта все пак е важна, защото може да бъдете облечени в него с дънки един ден и с вратовръзка на следващия.

За небрежен стил изберете шлифер до бедрото в бежово, каменно, тъмносиньо или каки. Едноредното мъжко палто, което е оставено разкопчано,принципно изглежда по-свободно.

шлифери

Милитъри шлифери. Като се има в предвид произхода на шлифера в армията, има смисъл, че първоначално е бил в цвят каки. Цветът е избран така, че войниците да останат замаскирани сред подобни цветни пейзажи. Но ако искате да избягате  от оригиналното каки, като същевременно почетете военните му корени, военно зеленото е успешно попадение. Цветът е едновременно модерен и класически и симпатизира на много от неутралните тонове в гардероба ви.

шлифери

Подрязани шлифери. Докато дължината на класическия стил пада надолу, най-малко до колената, подрязаните версии на тренчкотът стават все по-популярни. Те падат точно под линията на колана, като прави кройките по-малко тромави и малко по-малко от изразителни. Това може да ви накара да изглеждате по-високи, като насочва повече внимание към долната половина на тялото ви.

Простотата е ключът към шлиферите с по-къса дължина, както и избягването на колани и прекалено много детайли. Имайте предвид, че всяка украса би изглеждала по-голяма и по-преувеличена при този модел. Това е чудесен вариант за есента или за който и да е момент, когато сте облечени с по-малко дрехи.

шлифери

Шлифери с ярки цветове. В един момент, тренчкотът е бил на разположение в широк диапазон от възможности в цвят каки. В днешното време, което дава малко по-голям избор, помислете за тъмно синьо, сиво, черно и бежово. Някои господа може да искат малко повече от тези скучни избори и да предпочетат вълнението от носенето на привличащи погледа тонове. Очевидно е, че избора на тренчкот за мъже в смели цветове няма да ви даде гъвкава визия, която получавате от по-консервативния вариант.

От по-ярко оцветените шлифери кралско синьото изглежда най-популярно, въпреки че можете да намерите много повече възможности. Шлифери в смели цветове стават фокусна точка на вашето облекло, така че обърнете внимание на това как цветовете се координират и допълват. Вие също трябва да помислите за ситуацията, в която ще бъдете облечени във връхната дреха, защото яркочервен тренчкот ще се откроява, така че избирайте внимателно, кога и къде можете да го носите.

 източник:thetrendspotter.net