Тенденции

Подходящи обувки за макси рокля

макси поли

Какво да обуем с дългите поли? Кои са подходящите обувки за макси рокля?

Макси роклите и полите са от този вид дрехи, които акцентират на вашата женственост и чар. Все пак, трябва да се помнят основните ноу-хау съвети за стил, както и трикове как да се носят, за да изглеждате страхотно. Изборът на обувки е включен в най-важната част при тоалет с макси дължини. По-долу ви представяме едни от най-добрите варианти за най-горещите комбинации макси + обувка.

Кои са подходящите обувки за макси рокля?

макси рокли

Плоски сандали:

Първата опция, за която трябва да се сетите, когато носите макси поли или рокли са плоските сандали. Всъщност, плоските сандали са универсалните обувки, които са подходящи за почти всяка комбинация. Дизайна на сандалите е критичен фактор за външния вид и за тила, тъй като има значение дали ще изберете визия с камъни или модерните гладиатори. Би било чудесно, ако уцелите стила на вашата макси рокля със сандалите, които носите.

Платформи:

Ако абсолютно обаятелните и шик визии са основната ви цел, можете уверено да комбинирате вашата макси пола или рокля с платформи. Това е най-лесния начин към елегантния външен вид. Съчетани с макси парчета, платформите обикновено визуално правят силуета още по-дълъг. Можете, например, да сложите макси пола на етно принт с бели платформи или да заложите на пастелни максита с флорали.

Джапанки:

Макси полите и роклите са станали като символи на лятото и би било удачно да ги съчетаете с други добре известни символи на този топъл и приятен сезон. По този начин, със сигурност можете да заложите за комбинацията от джапанките с макси парчета, особено ако успеете да вземете някои стилни и творчески форми на джапанки. Нормкорът е силен през последните две лета, така че можете спокойно да заложите на минималистична макси рокля и черни кожени джапанки.

Еспадрили:

Последното решение за вашите макси рокли и поли са еспадрилите. Те могат да имат най-разнообразни и креативни дизайнерски интерпретации, но трябва да се помни, че ако искате да не изглеждат като чехли, трябва да покажете и малко крак. За дългите си рокли можете да вземете еспадрили с токчета.

Inline
Inline