top s vrazki

Макар, че видяхме различни модели на топ с връзки по време на модните ревюта на дизайнерите още през миналите години, благодарение най-вече на Givenchy и Chloé, тази привлекателна версия на деколте, което уж срамежливо прикрива полу-откритата дамска гръд, бързо стана популярна сред дамите, след като сестрите Ким Кардашян и Кайли Дженър започнаха да я носят постоянно. Тенденцията се разпространява все по-бързо, така че ако решите да я следвате, вижте как може да го направите според собствения си стил.

Топ с връзки – как да го носите през тази пролет

top s vrazki

Секси връзките около деколтето ще бъдат много актуални през тази пролет. Не трябва да ви притеснява това, че някои от вариантите изглеждат леко вулгарно – предимно тези, в които деколтето стига почти до пъпа. Истината е, че има различни варианти на горна дреха като топ с връзки – риза, потник, пуловер, блуза или туника. В зависимост от начина, по който искате да съчетаете тези дрехи, може да постигнете както привлекателна, така и елегантна и бохемска визия. Подобен външен вид като на снимката горе би избрала всяка самоуверена тийнейдърка за пролетта – къси панталонки, чизми, чанта с ресни и риза с райе и връзки – модерно и привлекателна.

top s vrazki

Ето една ежедневна визия, която е подходяща както за работа, така и за разходка или среща. Тази вечно модерна контрастна комбинация на черно и бяло може да се получи като добро решение за всеки повод. Белият топ с връзки остава като акцент на фона на останалите черни дрехи.

top s vrazki

Подобен вариант, но със скини черни скъсани дънки и червен пуловер с връзки. Шапката с периферия придава елегантност на визията.

top s vrazki

Лесна и винаги привлекателна комбинация – дънки с висока талия + голямо деколте. В този случай то е изрязано дълбоко, но закачливите връзки правят опит да съберат двата края или поне да не ги оставят да покажат повече, отколкото трябва.

top s vrazki

Ето привлекателна и смел вариант в черно – високи чизми, кожена пола и топ с връзки.

top s vrazki

Спортно-елегантна визия с топ с връзки.

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

top s vrazki

източник: stylecaster.com