Архитектура

Летяща къща на брега на морето в Австралия

krasiva kashta na brega na moreto avstraliq

kashta na brega na moreto avstraliq

Използвайки триковете на перспективата „облечени“ в елегантна и модерна архитектура, архитектите в австралийската архитектурна фирма „F2“, са създали летяща къща на брега на морето в Австралия. Това е луксозен дом, който се появява на хоризонта над крайбрежието на Южна Австралия.

Летящата къща на брега на морето в Австралия

kashta na brega na moreto avstraliq

Най-голяма илюзия се създава, заставайки в началото на моста с лице към входа на сградата. От друг ъгъл, става ясно, че летящата къща е построена върху стълб, който е висок 40 метра. След като извървите разстоянието от началото на моста до входа на къщата (само ако не ви е страх… и да ви е страх, пак се опитайте да минете), ще бъдете посрещнати от зрелищна гледка към плажа Феърхевън (Fairheaven) и големия океански път долу. Страхливите читатели ще възкликнат : „На това му се казва да затаиш дъх от гледката“.

Плаващата къща – архитектурна забележителност за 1220$ на вечер

kashta letqshta avstraliq na brega

Летящата къща на брега на морето в Австралия може да се наеме за цена от 44о до 1220 долара на вечер. Романтичните двойки, които търсят уединено място далече от дома ще бъдат очаровани от престоя си в тази модерна архитектурна забележителност.

kashta letqshta na brega na moreto avstraliq

Погледът ви ще се плъзне по водата срещу вас и ще изчезне в красивата природа наоколо. През деня можете да вървите по плажната ивица и да се дивите на усамотението, което сте намерили.

kashta avstraliq letqshta more plaj

Нека хвърлим и един поглед на обзавеждането, което не изневерява изобщо на минималистичния стил съчетан с елементи от модерния стил, който е характерен с правите си форми. Не можем да подминем и френските прозорци, които позволяват на пространството „да диша“.

letqshta kashta na brega na avstraliq

Кожени дивани, много пространство, стена облечена с дървен материал, красива гледка, добра компания, бутилка вино и какво повече му трябва на човек?

kashta na brega na moreto avstraliq

Минималистичното обзавеждане на плаващата къща от друг ъгъл.

kashta neveroqtna plavashta avstraliq

Признайте си, че дори и да ви е страх ще преминете този мост, защото пейзажът е несравним.

krasiva kashta na brega na moreto avstraliq

Ето го и главния океански път, в близост до къщата. При наличието му, определено няма да се изгубите в Австралия.

letqshta kashta na brega na moreto avstraliq

Просторен балкон, от който се вижда кристалната синя вода.

plavashta kashta avstraliqna brega na moreto

kashta letqshta nabrega na moreto avstraliq