Тенденции

Модерни чехли за пролетта

чехли

Ето кои ще бъдат най-носените дамски чехли през тази пролет.

Всички жени обичаме красивите си обувки, които понякога са повече красиви, отколкото удобни. Новият сезон предоставя чудесната възможност краката ни да се чувстват комфортно, без да се изпотяват през топлите дни, защото актуалните модели чехли за пролетта са с отворени пръсти и пети. От една страна осигуряват нужната прохлада, а от друга покриват голяма част от ходилото с цел по-плътно прилепване на подметката към свода на крака, което осигурява по-елегантна походка и безопасност на движенията. Освен това са толкова функционални, че могат да се носят както с рокля, така и с дънки.

Модерни чехли за пролетта

чехли

Жените по цял свят полудяха по тези обувки. Този модел не се появи по улиците през този сезон, но властва там вече втора година. Това от една страна ви дава възможност да изберете нови начини за съчетаването му с дрехи, като използвате идеите от галерията по-долу, а от друга страна ви дава шанс да се снабдите с нов чифт чехли за пролетта. Дебелината на тока варира от тънък до широк, което предоставя възможност както да изглежда елегантно, така и удобно. Разнообразието от стилове улеснява да откриете най-удобният и подходящ за себе си. Те успяват да внесат нотка от 70-те години към всеки тоалет по един стилен и шик начин.

Готини начини за носене на чехли през тази пролет, вдъхновени от улицата

чехли

 Много шик и удобно решение за пролетта – панталони до коляното, потник и чехли. Тази комбинация е подходяща както за работа, така и за разходка. Истината е, че тези дамски обувки са толкова удобни, че повечето жени предпочитат да продължат ги носят през лятото и през есента.

чехли

Разнообразието от дизайни, стилове и цветове, както и прозрачните модели, предоставят възможността този вид чехли да се съчетаят с различни стилове дрехи – както спортни, така и шик. Може да се убедите от галерията със снимки по-долу, в която ще видите костюми, рокли, поли, панталони, ризи, сака, якета и дънки, съчетани умело с чехли за пролетта.

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли
чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

 

източник:fashiondivadesign.com