Направи си сам

Идеи за направи си сам

idei napravi si sam zavesi vajeta

Като че ли най-настроени за проекти тип „направи си сам“ сме през лятото. Ако и у вас кипи желанието да изобретите нещо ново за дома си, намерили сте си полезно и интересно четиво. Растенията са вдъхновението ни за тези идеи. Направете ежедневието си цветно и забавно.

Идеи за направи си сам проекти

idei napravi si sam saksii metal postavka

В тези идеи за направи си сам, основно сме включили растенията. И ако още от пролетта се чувствате вдъхновени за изобретяването на красиви декорации, включващи цветя, ще се изненадате какво можете да сътворите. Лятото вече е тук и можете щедро да покажете навън новите си придобивки с цъфтящи или вечнозелени цветя.

Креативни с идеи за направи си сам декорация

idei napravi si sam saksii cvetq vajeta

Интересните ни идеи за направи си сам декорация в дома или градината отново са ни осеяли и сме нетърпеливи да ви ги споделим. Тези саксии направени с медни тръбички са способни изцяло да променят визията на помещението. Съчетани са с цветни дървени мъниста, изобретението се превръща в уникална поставка и декорация.

idei napravi si sam stena listo dekoraciq

Това е идея за направи си сам декорация на стената с листо от растение. Нужни са ви глина, няколко цвята боя в пастелни тонове, голямо листо от растение и малко креативност. Резултатът е красива стена в дома.

idei napravi si sam masa metal

Насладете се на следобедното си кафе с нова маса от идея за направи си сам. Това е перфектната нова придобивка за хол, направена от изрязан метален кош. Всичко, което е нужно е да го боядисате в свежи цветове и да сложите дървена обла плоскост.

idei napravi si sam dekoraciq manista

В летния сезон сме настроени за повече забавления и по този повод ще е хубаво да имаме красиви и оригинални декорации. Внесете повече добро настроение с цветни елементи. Дървените мъниста са модерни и ефектни и боядисани в пастелни нюанси и са способни да променят изцяло всяко събитие.

idei napravi si sam baloni

Това не са ли мечтаните балони? Във всеки от нас има малка частица от детството и няма неподходящо събитие, на което да присъстват „надуваемите играчки“. За да се сдобиете с ефекта, показан на снимките, трябва да отпечатате снимки на екзотични листа върху подходяща хартия.

idei napravi si sam postavka chashi

Поканете лятото в дома си с ръчно изработени поставки за чаши или съдове. Подобно въже се продава в магазините „за 1 лев“. Освежете масата си, сервирайки следобедните напитки върху тези поставки.

idei napravi si sam vajeta iztrivalka chehli

Тази идея отново включва въжета. На снимката ясно се вижда каква е логиката за увиването им. За да сте сигурни, че ще се получи изпробвайте увиването с по-малки въжета и направете мини вариант на изтривалката.

idei napravi si sam stena dekoraciq

Имате празна стена в дома си, а нямате подходяща картина за нея? Не се притеснявайте. Изберете си подходящ клон и няколко цвята прежда. Увийте ги както е показано на снимката и закачете клона за сетната. Оригиналният цветен акцент в помещението ви е гарантиран.

error: