Какво говорят обувките ви за вашата личност?

kakvo govorqt obuvkite vi za vashata lichnost

kakvo govorqt obuvkite vi za vashata lichnost

Знаете ли какво говорят обувките ви за вашата личност? Вероятно повече, отколкото предполагате. Мдаа, кой да предполага, че меките подметки, които обгръщат тихо стъпалата ви може да бъдат такива бъбривки…Само разгледайте колекцията в гардероба, на която и да е жена – там ще намерите доста голямо разнообразие от модели. От най-ексцентричните до най-обикновените – всеки чифт има своята уникална роля върху рафтовете, за да бъде под ръка в зависимост от деня, тоалета, повода или настроението на своята притежателка.

Какво говорят обувките ви за вашата личност

damski-obuvki-vidive

 

1. Ниски балетни обувки

Вие обичате да довършвате нещата до край и харесвате усещането, че сте готова да се справите с всичко – от дълга разходка до неочаквана работна среща. В гардероба ви заемат място предимно дрехите със семпли класически модели. Но когато избирате ежедневно облекло, то е леко в униформен стил. Във вашия приятелски кръг вие сте определяна като най-отговорната и най-заслужаваща доверие сред останалите дами. Те се допитват до вас за съвети, защото изглеждате разумна и рационална.

2. Високи стилни обувки

Вие сте амбициозна, организирана и постоянно в движение. Вие сте добър приятел, който може да осъществи намеренията си, защото винаги сте свързана с останалите, имате план и ясна гледна точка. Уверена сте в себе си и възприемате препятствията като предизвикателство, а не като проблем.

3. Небрежни спортни обувки

Вие имате способността да се справяте с нещата без усилие. Не ви притеснява небрежният ежедневен  стил и винаги изглеждате овладяна. Най-често може да бъдете открита в съседното кафене, където знаят поръчката ви на изуст, заради вашия „редовен“ статус. Обичате много да пътувате и винаги намирате повод за това. Предпочитате да трупате преживявания вместо вещи.

4. Обувки с платформа

Вие сте ярка личност, а това се отразява и в стила ви. Вие вярвате, че дрехите ви правят щастлива и се забавлявате, като смесвате цветове, текстури и принтове. Изглеждате овладяна и няма начин да ви хванат небрежно облечена с широка тениска и джапанки дори през почивните дни. Също така, няма начин да оставите смартфона си далеч от ръцете си или да не сте наясно какво се случва в социалните мрежи.

5. Маратонки

Най-често може да бъдете забелязана със зелено смути в ръка след изтощителна тренировка с любимия ви инструктор.  Фитнес залата е вашето място за борба със стреса. Вярвате, че усилията се възнаграждават и упорития труд балансира нещата в живота. За вас няма нищо по-добро от късна закуска след тежка съботна тренировка. Вие сте ултра мотивирана и имате позитивен възглед за живота, с което често впечатлявате околните.

6. Модерни обувки с висок и тънък ток

Вие обичате да се забавлявате и да бъдете спонтанна, винаги очаквате следващото приключение и вярвате, че живота е твърде кратък, за да се съобразявате и лишавате от нещата, които ви носят удоволствие. Рядко може да ви подминат, без да ви загледат, а вие обичате да сте център на вниманието, защото това ви дава допълнителна енергия. Вие сте като социална пеперуда и постоянно прехвърчате към най-актуалните неща в поп-културата. Обичате всичко, което е модерно и ново – от ресторанти до мода, и смятате рутината за твърде отегчителна.