Направи си сам вертикален органайзер в кухнята

napravi si sam organaizer kuhnq pribori

Повече място за съхранение в кухнята е нещо, което може би всички сме пожелавали да имаме в един или друг момент, затова най-добре се възползвайте от идеята ни за направи си сам вертикален органайзер в кухнята. Ще ви бъде от полза, особено ако плота в дома ви е малък и пространството е ограничено. Използвайте празното място на стената, за да създадете вертикален органайзер с дървени кутии.

От какво имате нужда за направи си сам вертикален органайзер в кухнята

napravi si sam kuhnq organaizer postavka pribori cwetq

3 броя метални хоризонтални поставки за кърпи (в еднакъв размер, съобразете със свободното пространство)
бамбукови овални съдове
метални пръстени (като тези за душ завеси)
бормашина

Направи си сам вертикален органайзер в кухнята

napravi si sam organaizer postavka metal kuhnq stena

Сложете край на недостигащото място в кухнята, като следвате няколко лесни стъпки за направи си сам вертикален органайзер в кухнята.

Първа стъпка: Следвайте инструкциите на производителя, за да прикрепите металните поставки към стената. Уверете се, че металните пръчки са поставени, така че да има около 12 см. разстояние между дъното на съдовете и следващата поставка под тях.

organaizer kuhnq stapka po stapka bormashina

Втора стъпка: С помощта на бромашината пробиите по една дупка във всеки бамбуков съд, за да прикрепите металните пръстени. Старайте се дупката във всички съдове да е на едно и също разстояние от горния ръб на съда, за да изглеждат равно разположени на стената.

organaizer kuhnq napravi si sam stapkapo stapka

Трета стъпка: Отворете металните пръстени, за които споменахме, вкарайте единия край в дупката на бамбуковия съд, а другият край през металната поставка и го затворете. Повторете процедурата за всички бамбукови съдове, с които разполагате.

organaizer stapka po stapka napravi si sam kuhnq pribori

Четвърта стъпка: Напълнете съдовете си с любимите си кухненски предмети и прибори. Можете да поставите цветя и други растения в някои от тях.