Направи си сам декорирани тикви

napravi si sam

Направи си сам декорирани тикви за впечатляваща есенна украса. Лесен и забавен проект, който ще запълни свободното ви време по един креативен и продуктивен начин. С наближаването на Хелоуин тиквите стават все по-популярни не само издълбани като украса за Хелоуин, но и като сезонна украса за градина, стая или маса.

За разлика от страшните тикви за Хелоуин, тези пъстроцветни бижута ще внесат настроение и свеж цвят в дома ви. Освен това ще ви предоставят възможност да използвате въображението и помощта на любимия или на децата. Разбира се, винаги може да съобразите украската на тиквите с интериора на помещенията, ако тези лъчезарни примери не са подходящи за него.

Направи си сам декорирани тикви

napravi si sam

Като начало изберете подходящите цветове и видове боя, които ще използвате за проекта. Помислете дали искате да изглеждат естествено и да бъдат в естествени есенни цветове или предпочитате плисък на неочаквани багри около вас в тъжните мрачни есенни дни. Също така съобразете дали комбинацията от избраните цветове ще изглежда добре като съчетание, но винаги може да поставите по една различна тиква във всяка стая, ако това не се получава по начина, по който предполагате.

Необходими материали за Направи си сам декорирани тикви:

  • няколко броя бяла тиква с различни размери
  • няколко цвята боя
  • няколко четки
  • гумени ръкавици
  • няколко листа хартия за подложки

napravi si sam

Според формата на тиквата може да изрисувате вертикални широки или тънки ивици в два или повече цвята, а тези с по-гладка кора може да оставите едноцветни. Не забравяйте да боядисате и дръжките. Работете прецизно и направете 2-3 пласта, за да се получи наистина красиво покритие. Изчакайте едната боя да засъхне добре, преди да направите следващия слой.

Стъпките, които трябва да се следват за Направи си сам тикви за декорация са очевидни и логични. След като обмислихте и подготвихте всичко необходимо, остава само да се позабавлявате и развихрите с четките за боя. И да не забравите да ги извадите отново следващата есен, когато може да ви хрумнат нови начини за преобразяването им.

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

 

източник: delineateyourdwelling.com