Направи си сам декорация за дома

dekoraciq za doma napravi si sam

dekoraciq za doma napravi si sam

Направи си сам декорация за дома, която  изглежда винтидж и романтично. Сигурни сме, че едва ли някой ще остане равнодушен към това предложение. А след като се увери, че се изработва лесно и бързо, няма да има търпение да се сдобие с такъв декор в дома си. Това е чудесна идея за Свети Валентин и изобщо за всички влюбени, за които всеки ден е празник на любовта. Методът, разбира се, може да се използва и за надпис на име, което го прави уникален подарък за любими хора.

Направи си сам декорация за дома – материали

napravi si sam dekoraciq za doma materiali

Ето списък с нужните материали, които да си приготвите, за да направите своята декорация за дома:

– Букви – големи, принтирани на цветна хартия

– Съответен брой дървени летви с различна височина

– Четка

– Бяла боя

– Черно мастило

– Панделки, копчета и други декорации за украса

– Лепило за дърво

– Ножица

– Шкурка

Ето как да си направите декорацията в няколко лесни стъпки

napravi si sam dekoraciq za doma stapki

Подгответе дървените блокчета, като ги минете със ситна шкурка по лицевата повърхност. След това може да разредите малко боята, за да се получи по-прозрачен вид. Може да използвате всякакъв цвят боя, според интериора в дома си или предпочитанията. Изчакайте да изсъхне добре, преди да продължите нататък.

stapki napravi si sam dekoraciq za doma

Изрежете хартията според големината на дървените блокчета, върху които ще я залепите. Ако направите по-криви и вълнообразни линии, ще изглежда по-интересно. Потопете краищата на изрезките от всяка страна в тампон с черно мастило. Оставете неравномерно да се размият очертанията.

napravi si sam dekoraciq

 Залепете хартиените букви върху дървените блокчета.

materiali za dekoraciq

След като буквите изсъхнат, допълнете декорацията с панделки, копчета и всичко, което ви харесва. Залепете ги върху буквите съвсем произволно. Готово! Вече имате очарователна декорация за дома! Разгледайте и останалите ни лесни и ефектни предложения в рубриката „Направи си сам„. Там със сигурност ще намерите много вдъхновяващи идеи, които да превърнете в проекти за свободното време или начин да вдъхнете нов живот на старите си вещи.

dekoraciq napravi si sam

 

източник:lilluna.com