Направи си сам красиви обеци

napravi si sam obeci interesni

napravi si sam obeci interesni

Предлагаме ви интересна идея за направи си сам красиви обеци. Всеки може да си изработи тези красиви бижута, които да носи гордо и да  показва смело на учудените си приятели. Превърнете се в дизайнер на собствените си обеци и не забравяйте да направете едни за подарък на най-добрата си приятелка. А защо след това не направите и още в различни цветове, след като се убедите колко лесно се получават?

Направи си сам обеци и ги покажи гордо на света

obeci napravi si sam

Направете си сами тези летни обеци в ярки цветове, които ще се открояват на фона на летния ви слънчев загар. С тях е невъзможно да останете незабелязана. А за да бъдете още по-оригинална, може да си направите и маникюр с лента в неонов цвят, който може да намерите в нашия сайт. Заковаването на вниманието върху вашата визия е гарантирано!

Ето как да си направите сами обеците

napravi si sam obeci

Няма да повярвате колко лесно се правят тези обеци. Ето и материалите, които ще ви бъдат нужни: синджир с малки камъчета, цветни кристали, кукички за закачане на обеци, безцветно лепило, апликатор,  малки клещи, ножица и пластмасов лист за  подложка.

След като си подготвите всичко нужно, може да започвате да изработвате бижутата за ушите си. Около всяко парче цветен кристал направете обков от синджира, както е показано на снимката. Изрежете от пластмасовия лист малки овали, върху които с помощта на апликатора да залепите кристалите и изчакайте лепилото да засъхне добре. Изрежете от пластмасовия лист форма за висящи обеци. Залепете направеното парче на нея и под него залепете три малки кристали. Така пластмасовият лист ще остане като гръбче за вашите обеци. Закрепете кукичките за закачане на бижуто. Оставете да изсъхне добре.

Разходете новите си обеци, които си направихте сами. Направете небрежното си облекло по-цветно с този аксесоар или ги добавете към вечерния си тоалет. Сигурни сме, че ще изглеждате зашеметяващо, когато и да ги носите.

obeci napravi si sam

източник:www.ispydiy.com