Направи си сам

Направи си сам табло за опаковъчни принадлежности

podaraci tablo napravi si sam opakovki

podaraci tablo napravi si sam opakovki

Направи си сам табло за опаковъчни принадлежности,  на което да подредиш всичко необходимо за опаковане на празнични подаръци. Този домашен пункт за красиво аранжиране и грижливо завиване на изненадата под формата на малък изискан пакет ще ви бъде много полезен, ако често ви се случва да оставяте нещата за последната минута.  Вместо да търсите къде сте прибрали измачкания вече лист опаковъчна хартия или подаръчна торбичка, а след това някъде забутаните панделки и картички докато вече закъснявате за тържеството, по добре си подредете нещата. По този начин само за пет или дори по-малко минути ще успеете да завършите с опаковката.

Направи си сам табло за опаковъчни принадлежности

napravi si sam tablo za podarachni opakovki

За основа ви трябва нещо с размерите на стара рамка от прозорец, които да запълните с подходящ гръб. Може да използвате парче шперплат или друг материал с гладка повърхност, върху който да може да забиете няколко кукички. За да изглежда по-добре е хубаво да му сложите дървена рамка. Заредете вашето функционално и очарователно място за опаковъчни принадлежности с подходящи материали като опаковъчна цветна хартия, разноцветни панделки, картички за различни поводи, торбички с различни размери и цветове, ножица и тиксо.

Различни опаковки от горе до долу

opakovachni hartii torbi tablo

В горната част на вашето табло за опаковъчни принадлежности поставете дългите рула с опаковъчна хартия. Направете им поставки, като забиете по една кука в двата края на таблото по хоризонтал. Наредете ги едно под друго – по този начин няма да се измачкат и лесно ще виждате с какви десени разполагате и колко остава от хартията.

paner kartichki tablo napravi si sam

Поздравителните картички за различни поводи поставете в малко панерче. Отново с помощта на кукички го прикрепете към таблото.

opakovachni prinadlejnosti paner tablo napravi si sam

Използвайте още едно такова панерче, в което да съхранявате ножицата, тиксото и цветните панделки. И, воала, вашето табло е готово и оборудвано.

napravi si sam tablo podarachni prinadlejnosti

Направи си сам малко организирано място за опаковане на подаръци

napravi si sam tablo opakovki

 

 източник:thehappyhousie.com