Развлечения

14 идеи за романтична среща

идеи за романтична среща двойка плаж шатра свещи

идеи за романтична среща двойка плаж шатра свещи

Всяко време е подходящо за планиране на изключително преживяване с любимия човек, независимо от колко дълго сте заедно. Предлагаме ви списък с оригинални идеи за романтична среща, с които буквално ще полетите в небето от щастие, носени на крилете на любовта.  Запомнете, че независимо от натовареното ежедневие, никога не трябва да пренебрегвате своята специална половинка и е нужно да подсилвате връзката си с мили жестове и думи. Използвайте времето си пълноценно и преживейте заедно едни от най-хубавите си моменти. А ние ще ви подхвърлим някои наистина вдъхновяващи начини за това.

14 идеи за романтична среща

идеи за романтична среща балони

Разходката с балон с горещ въздух е истинско романтично приключение с вълнение и тръпка, гарантирани от височината. Гледката не се вижда всеки ден, а усещането да сте близо един до друг, понесени високо във въздуха, ще ви сближи неимоверно.

идеи за романтична среща сладкиши

Прекарайте една безсънна нощ в печене и ядене на сладкиши. Готвенето сплотява хората. От една страна може да научите вашия любим какво да ви приготвя, ако иска да ви зарадва, от друга ще му дадете шанс да ви впечатли с уменията си. Ако не ви остава свободно врем за внимание един към друг през напрегната работна седмица, наваксайте през уикенда със сладък среднощен пир за двама.

идеи за романтична среща плаж шезлонг

Събирането на бронзов тен може да бъде още по-приятно удоволствие, ако го правите в компанията на любимия човек с чаша коктейл в ръка.

идеи за романтична среща круиз

Романтичен круиз по залез слънце е чудесен начин да си направите незабравима вечеря.

идеи за романтична среща бар

Вдигнете наздравица за любовта си в някой бар, който се намира високо на покрива или на последния етаж на някоя сграда.

идеи за романтична среща танци

Ако се запишете заедно на танци, ще имате възможност да почувствате любовта си на много по-различно ниво, в което телата ще говорят без думи.

идеи за романтична среща изглед

Наемете стая в хотел с красива гледка и джакузи или вана за двама. Удоволствието от романтичната ви среща ще бъде гарантирано.

идеи за романтична среща разходка

Една среднощна разходка в топла лятна нощ може да бъде много интересна и романтична. Градът изглежда много по-различно на тъмно, осветен от луната и уличните лампи.

идеи за романтична среща авто кино

Ако до сега не сте си правили романтична среща в авто кино, възползвайте се от прохладата, която носят летните вечери и организирайте гледане на интересен филм е още следващия уикенд.

идеи за романтична среща масаж

Запишете си час за масаж, който да споделите заедно. Това ще бъде още едно удоволствие, на което ще се насладите заедно.

идеи за романтична среща изгрев

Няма по-хубав старт на деня от чаша ароматно кафе, споделено в компанията на любимия човек. Наслаждавайте се заедно на изгрева и направете момента още по-романтичен, като си кажете колко се обичате и защо.

идеи за романтична среща плаж джаз

Посетете място, в което се изпълнява джаз на живо. Тази музика просто предразполага към романтика, отпуска напрежението и насочва мислите към похотливи желания.

идеи за романтична среща огнище

Пламъкът на огъня винаги създава романтична обстановка. Сгушете се в любимия с чаша вино и се насладете на приятната вечер до огнището.

идеи за романтична среща звезди небе

Наслаждавайте се на гледката на звездното небе, седнали в двора или градината. Не забравяйте да си намислите желание, което с да „натоварите“ всяка падаща звезда.