Развлечения

Детски песнички за есента

detski pesnichki za esenta

detski pesnichki za esenta

Детски песнички за есента знаем всички възрастни, а малчуганите учат с удоволствие. За тях е вълнуващо да посрещат всеки нов сезон и да изучават промените, които той носи със себе си.

Ако търсите детски есенни песнички, на които да научите хлапетата в началото на есента, може да се възползвате от колекцията, която сме подготвили по-долу. В нея са събрани най-популярните детски песни за есента, които се учат в градините. Тези любими детски песни са изпълнени от малки момичета и момчета, чийто сладки гласчета възпяват стихове, написани от едни от най-добрите български автори.

Събраната с детски песни колекция ще ви помогне да намерите на едно място всички музикални произведени, подчинени на темата за този сезон. Надяваме се, че сред тези детски песнички за есента ще намерите и някоя, която все още помните от времето, в което сте я учили в групичката в своята детска градина и която ще ви донесе само хубави спомени. Годините минават така неусетно, а едва ли има някой, който да не си спомня с носталгия по тези години, в които е бил безгрижен и щастлив, а животът е бил песен.

Детски песнички за есента


„Есен на полето“


„Златна есен“


„Есен е вече“


„Есен ни зове“


„Есен – песен“


„Есен в гората“


„Благодатна есен“


„Есен ни зове“


„Есен“


„Златна есен е дошла“