jenite vezni

14 неща, които само жените Везни разбират.

Определено има неща, които само представителите на една и съща зодия могат да разберат без излишни обяснения. Ето, например, за дамите родени в периода 24.IX – 23.X на годината под знака на зодия Везни са характерни някои от следните забавни и странни вероятно за останалите неща и ти ще ги разбереш, ако си една истинска представителка на жените Везни:

14 неща, които само жените Везни разбират

 1. Можеш да прекараш целия следобед в размисли относно това, как някой би могъл да не те харесва. Обикновено обожаваш да размишляваш за нещата, които ти харесваш или не харесваш и мнението на околните за това. Дали е възможно наистина, някой  на планетата да не те намира за страхотна? Трябва да има някакво обяснение, вероятно има някаква извънземна намеса.
 2. Повечето от съобщенията между теб и приятелите ти са от рода на “ Трябва да дойдеш при мен, за да се размотаваме заедно“, „Не, искам да си остана вкъщи довечера“ , „ОК“, “ Хей, какво правиш? Скучно ми е“,  Трябва да дойдеш при мен“, „Не, искам да си остана вкъщи довечера“… Обичаш свободата си, но също така се чувстваш самотна. Това е един безкрайна битка.
 3. Опитите да вземеш решение обикновено водят до предаване на обстоятелствата и лека дрямка. Което технически погледнато, прави вземането на решения добро за теб.
 4. Толкова си спокойна, че закъсняваш с поне един час за някъде почти всеки ден. Това често води до сърдити приятелки и напрежение на работа. Но бавната ти гледна точка за извършване на нещата е дългосрочна и едва ли нещо може да те накара да се забързаш, така че приемаш философски, че хейтърите винаги ще намерят повод да се изкажат злобно и сменяш темата.
 5. Съвпадаш с 99 % от мъжете в Tinder, защото си падаш по всеки, който има очи. Способна си да видиш красивото във всеки. Това те кара да залитнеш дори по 30-годишни ергени, които все още живеят с родителите си, смятат че с кондомите „чувството е странно“ и прекарват цялото си време в събиране на тен.
 6. Не показваш на приятелите си, когато си им ядосана, защото предпочиташ да се конфронтираш по толкова пасивен начин, че да не се усетят. А след това тотално се вбесяваш, ако те не схванат, че ти явно имаш проблем с тях, когато си слагат краката на дивана, щом знаят, че намираш цвета му за сладък. Много ясно, че трябва да знаят, че не може да го съсипват и трябва да стоят далече от него, нали?
 7. Оставаш в една връзка за цяла вечност, защото щом като веднъж започнеш нещо, то ще се превърне в нов начин на живот за теб. Това е общо взето причината, поради която се срещаш с Георги от три години, вместо да откачиш и да му кажеш, че искаш да спре да си гризе ноктите и да флиртува с приятелките ти, защото не е достатъчно готин.
 8. Прекарваш цялото си време на партитата така, че да си сигурна, че всеки от присъстващите си прекарва страхотно. Как иначе ще преминат груповите мероприятия? Наслаждавайки се на взаимната си компания и молейки любезно, ако имат нужда от нещо? Съмняваш се.
 9. Показваш на колегите си, че работиш най-усърдно от всички останали…макар съквартирантките ти да знаят, че си най-мързеливият човек на света. Когато си на работа, разбиваш този имидж, но вкъщи хвърляш опаковките на пода, оставяш чинията измита на половина, защото си я използвала само за две секунди все пак и не изхвърляш боклука, защото предпочиташ да си лежиш. Ти си прекрасно- отвратителна мистерия.
 10. Опитваш да срещаш мъжете случайно и да се влюбваш в някого, но не излизаш с никой повторно, защото ако не успееш да се влюбиш в човека, не виждаш смисъл да си губиш времето с него.  Мислиш си, че вече искаш да се омъжиш и да приключиш със срещите най-накрая.
 11. Изживяваш всеки ден, сякаш си много по-велика и важна личност – поръчваш скъпа доставка на храна, отваряш отлежала бутилка вино, слагаш чехлите от кашмир, които си взе от eBay, когато ти беше скучно.
 12. Твърде добра си да се преструваш, че всичко е наред, дори когато ти се иска да си скубеш косите и да крещиш. Но имаш чувството, че ако показваш на останалите, че си ОК, то и те ще бъдат така (да, никой не те е моли за това, но само защото се чувстваш кофти, не е нужно всички да разберат, че Стефан ти е съсипал живота миналата седмица).
 13. Не виждаш нищо лошо в това да си загубиш напълно ума, когато някой прекрачи границата. Дори не е нужно да става въпрос лично за теб, достатъчно е да се държат нечестно с някой друг и ти ще се почувстваш лично обидена. Защо ли? Защото правдата е важна и ти не понасяш неправдата. И ако не я защитаваш, никой няма да го направи. А това може да превърне Земята в едно ужасно място, вместо да бъде приятно и хармонично място, в което хората разбират правилата и ги спазват.
 14. Знаеш, че ти остават няколко седмици, за да завършиш проекта си, но предпочиташ да не бързаш и да изчакаш до последната минута. Ако никога нямаше крайни срокове, никога не би напуснала дивана. Би била извън форма, а дивана би изглеждал като съставен от 98% трохи и 2 % твоето тяло , но ти ще си щастлива.