Домашни любимци

Най-модерните кучета в Инстаграм

instagram kuche

Вижте кои са стопаните на най-модерните кучета в Инстаграм.

Много хора търсят вдъхновение в Instagram и истината е, че много известни и не чак толкова популярни хора имат многобройни последователи в социалната мрежа. Наред с всичко останало, няма как да не обърнем внимание на глезените домашни любимци на някои от тях, които буквално им крадат от светлината на прожекторите и получават повече внимание от стопаните си. Вижте ги!

Инстаграм снимки на най-модерните кучета

instagram kuche

Кучето на Марк Джейкъбс – Невил Джейкъбс е сред галениците в модната индустрия и е много обичано от прочутия дизайнер. То поддържа бизнес начинанията на стопанина си и може да проследите всичките му приключения в собствения му акаунт в инстаграм.

instagram kuche

 Не може да се отрече, че има моден усет и умее да позира, нали?

instagram kuche

Това е Чарли. Той няма известен собственик, но това не му пречи да бъде звезда в инстаграм.

instagram kuche

Пипа Тийгън е френски булдог, собственост на Криси Тийгън. Тя е едно от трите кучета на моделката и съпругът й Джон Леджънт. Кучето също си има собствен акаунт в инстаграм @PippaThePup и е доста активна, също както двамата си собственици.

instagram kuche

Фитц Конрад е собственост на Лорън Конрад. Той, заедно със сестра си Клоуи, се появява в инстаграм акаунта на стопанката си и носи малки шапки, позира в леглото и се припича на слънце с големи слънчеви очила…

instagram kuche

…розови и с рамки във формата на сърца. Не е ли сладко?

instagram kuche

Тоуст е кавалер Кинг Чарлз шпаньол, собственост на Джошуа Онасис. Тя очарова модната индустрия със своята запазена марка – издаденият език, който изскача от устата й в резултат на премахнати развалени зъби. Тя наблюдава Модната седмица от първите редове, сърфира с Мара Хофман, съветва Ева Чен и похапва говеждо с Невил. Джейкъбс…

instagram kuche

…и обича да разпуска с питие, докато прави тен.

instagram kuche

Мистър Бътлър е собственост на Оливия Палермо и притежава колекция от палта, които съперничат на човешките.  Пухкавото бяло куче често може да бъде забелязано в Central Park в Манхатън, където отива на спокойни разходки със стопанката си.

instagram kuche

Франки Кер обича да се гушка в стопанката си Миранда Кер. Йоркширският териер често придружава манекенката, която си дели попечителството му с гримьорката Роуз-Мари Суифт, а за фотосесии се побира перфектно в нейните дизайнерски чанти.

instagram kuche

Джиф няма известен собственик, но участва във видеото към песента на Кейти Пери „Dark Horse“. Може да видите померана и в последната реклама на „CoverGirl cosmetics“.

instagram kuche

Шадоу Хъджинс е пуделът на Ванеса Хъджинс и има стил, много по-различен от предвидимия за повечето кучета от неговата порода. Той предпочита по-бохемското, хипи-шик настроение, точно като собственичката си.

instagram kuche

Роузи Хънтингтън-Уайтли има два любимеца – Доли и Пеги Хънтингтън-Уайтли. Често позират заедно с манекенката в леглото и обичат да спят при нея.

instagram kuche

Тротър е домашен любимец на Соня Ю. Френският булдог предпочита последователността в своя инстаграм фийд. С помощта на своята собственичка – лайфстайл фотограф, той е сниман в еднакви пози върху дървен под и бяла стена за фон, на които позира с необходимото изражение на модел, облечен в широка гама от аксесоари –

instagram kuche

от Ray-Ban слънчеви очила…

instagram kuche

…до широкополи шапки и перуки а ла Фара Фосет.

instagram kuche

Френският булдог Ася на Лейди Гага е не по-малка звезда и често е наричан BatPig от своята собственичка. Тя прави всичко онова, което правят кучетата на звездите – лети в частен самолет, гризе дизайнерски обувки и носи скъпи бижута.

instagram kuche

instagram kuche

instagram kuche

instagram kuche

instagram kuche

 

източник:popsugar.com