kuche moderna kaishka

Направи модерна каишка за кучето си, с която заедно да се разхождате гордо. Най-хубавото на тази идея е това, че методът може да  се използва върху всяка каишка, така че не е нужно да купувате нова или специална, която става за обработка. Инструментите и уменията, които са ви нужни са съвсем малко.

Направи модерна каишка за кучето си

kaishka kucheТази украса за каишката е подходяща както за женски, така и за мъжки четириноги домашни любимци. Изглежда като допълнителен аксесоар за животното, а всъщност е само част от каишката му. Сложете гердан от шипове около врата на кучето си с тази модерна каишка.

 Последователни стъпки и инструкции

napravi si sam kaishka kuche

Всъщност, всеки може да  направи модерна каишка за кучето си съвсем лесно и без много усилия. Пригответе си:

– Каишка

– Макетно ножче

– Клещи

– Шипове

Използвайте макетното ножче, за да направите дупки в каишката. Старайте се да бъдат на еднакво разстояние една от друга. След това поставете в тях шиповете, като оставите лицевата им част отгоре. С клещите огънете зъбите, които са останали от долната страна на каишката. По този начин ще закрепите по-стабилно шиповете. Според големината на украсата, изберете броя на шиповете. Може да направите по цялата обиколка на каишката, а може и само от едната половина. Всичко зависи от вас, вашите решения и вкус. И най-важното, не забравяйте да се забавлявате. Това ще зарадва и вашият сладък и послушен домашен любимец.

kuche kaishka moderna