Развлечения

Как да се справим с пияна жена?

пияни-жени

Привет, дами! Днешната тема е повече от петъчна. Тя е празнична! Тя е свързана с едно възвишено състояние на жената – опиянението. Не, не любовното, а чисто алкохолното. Факт е, че напиването от древни времена си е основно мъжко занимание. За щастие обаче, винаги сe намират смели жени, които да ни подкрепят, помагат и придържат в това начинание. Често обаче се случва те да се „предадат“ по-лесно в ръцете на Дионисий и ние като по-силен пол да трябва да се погрижим за тях. Това не е просто задължение, това е чест! Какво точно обаче се случва с една жена, когато малко прекали с алкохола, май не се знае. В женските глави мислите летят бързо и се преплитат в сложни реакции и заключения. А какво става, когато вътре добавим и малко алкохол за ускорение?!

Позволявам си да споделям мнение по въпроса, тъй като съм изкарал доста вечери в компания с жени, за които алкохолът не е враг. Не се хваля, това си е голяма отговорност, особено, ако трябва и да ги пазиш от пияни „охлюви“… Историите са доста колоритни.

Ако сте добър приятел няма да оставите една жена да се напие, ако сте й много добър приятел ще се постараете това да се случи, както и да се забавлявате. Ако пък жената е ваша половинка, то непременно я оставете да се поотпусне и леко да вдигне градуса. Както добре сме чували великата българска поговорка: „Пияна жена – весела къща.“ Или спалня. И двата варианта са приемливи. Вторият вероятно повече.

Така, сега по същество. Какво да правим, когато в ръцете си имаме пияна жена. Ами това зависи от това каква ни се пада жената, вероятно.

Непозната жена

Седи си момчето кротко в бара „а срещу него гледа някаква жена“. Погледите се срещат, искрата пламва… Как да не пламне от толкова спирт… И бам! Жената смело и безкомпромисно пристига и ви заговаря. Всеобщо известен факт е, че алкохолът драстично сваля задръжките и срама. Дали обаче това винаги е добре? Обективно погледнато, мъжете не гледат с добро око на пияните жени, поне не на тези, които отчаяно си търсят компания. Вярно е, че са лесна „плячка“, ама пък твърде голямото количество алкохол не влияе добре и на „консумацията“.  Случва се жените да са доста напористи, толкова, че понякога е неприятно. Също толкова неприятно, колкото и напорист пиян мъж, предполагам, вие ще кажете. Не мислете, че мъжете „горим“ от желание за нас да се лепне някоя опиянена дама, търсеща внимание. В този случай, често ние се чудим къде да се денем и на кого да пробутаме „лепката“. Ако сме в компания с момчета, номерът е лесен. Думите „Моят приятел ей там май те харесва“ работят безотказно.

На по питие с приятелки

В предишна тема стигнахме до извода, че приятелство между мъж и жена може да има. И тъй като приятелството доста добре върви с музика и алкохол, защо пък не да ги комбинираме. Да излизаш по барове с приятелки си има доста предимства – в красива компания си, имаш доста добра подкрепа за свалки, вдигаш си самочувствието, а пък те са спокойни, че има кой да ги „гледа“. Поне на теория. Къде е уловката? Как можеш да следиш три пияни жени едновременно, а? Ами никак. Това си е бедствие! Но пък е забавно.  Пияната жена трудно се вслушва и в съвети, ако е решила, че момчето отсреща е мъжът на живота й – край! Ходи обяснявай… Пияните жени също доста и говорят, повече от нормалното.  И тогава е моментът, в който ние трябва да слушаме, защото вероятно нашата приятелка е решила да ни сподели нещо важно и лично. Алкохолът освен сутиени, развързва и езиците. Странното е, че в същото време кара и мъжете да слушат повече. Вероятно има известна закономерност. Само че от много споделяне и слушане накрая да стане така да споделите и леглото. Ми и това не е чак толкова непоправимо, стига да овладеете „неловката сутрин“. Случват се и такива ситуации.

Половинката

Да излезете с вашата дама на по питие си е доста приятно нещо. Отпускате се, говорите си, казвате си романтично „Наздраве!“ с блестящи погледи, сближавате се. Определено си е хубаво. Обаче има и един забавен момент, в който вашата половинка се понапие. Ако сте пийнали и двамата, най-добрата идея е да се приберете и да поспите. Не напразно са казали хората „Пил си, пил си. Ходи си лягай!“. Абе мъдри пословици имаме. Ама алкохолът не е известен с това, че влива разум, май? Така че най-вероятно с вашата половинка ще продължите с други „щуротии“, до колкото алкохолът позволява… Ей, много смях пада да се бориш със събличането на рокля на пияна глава… Такива споделени вечери обикновено имат сближаващ ефект. Когато алкохолът освободи задръжките, хората стават по-себе си, за това ви препоръчвам задължително да се напиете поне веднъж с вашата половинка, дори и вкъщи. Така ще се опознаете още по- добре.

Забележки:

  1. Твърде много алкохол не е разумно нещо. Може да ви боли не само главата.
  2. За главоболие препоръчвам „Алказалцер“. Безотказно е.
  3. Ако половинката ви е препила, направете й закуска. Бонус точките са гарантирани.

С две думи, пияната жена не е страшно нещо, даже май напротив, стига да е в разумни граници. Повишеният градус винаги увеличава емоциите и прави усмивките по-големи, но все пак… „Консумирайте с удовоствие и марка“.  На мъжете ни прави особено добро впечатление, когато една жена си знае възможностите и не ги прекрачва.  А пък, ако ги прекрачите има два крайно различни варианта – джакпот или пълна катастрофа… Малко като на руска рулетка (тапите за шампанско са опасни, да знаете).

А сега предлагам да „гръмнем“ работната седмица и тя драматично да се свлече в краката на Петъка. Вие се забавлявайте без да се свличате… Събличането се приема. Лято е. Просто е горещо, не друго… Да не ме обвини пак някой в „мръсни“ помисли…

 Ваш Франки

Inline
Inline