horoskop liubov zodii

Какви сте в любовта според вашата зодия и от какво имате нужда във връзката си? От дълго обяснение в любов, и предложение за брак с обсипан под от рози, което да размекне колената ви или това отдавна вече не е от значение за вас и не държите на пръстените и подписите. Разберете от какво се нуждае всяка зодия и какво би я накарало да се влюби лудо и до живот.

Любовта със сигурност е нещо красиво, но всеки я разбира по различен начин, прочетете редовете по-надолу и преценете познахме ли какви сте в любовта според вашата зодия.

Овен

В любовта, Овенът никога не може да отдели прекалено много внимание на половинката си и да остане дълго време насаме с нея. За тях партньорът е на едно ниво със всички останали области в живота им. Ако обаче нямат водеща роля във връзката, предпочитат да я прекратят. Овенът е един от най-независимите зодиакални знаци. Не обичат да се чувстват задушени или контролирани. Просто обичат да получават и да дават внимание и искат да има с кой да споделят най-интимната си страна – някой, на когото могат да се доверят. Много философи са казали, че най-големият дар, който можем да подарим на всеки е способността да го изслушаме. Този зодиакален е знак е майстор в тази област. Не се притеснявайте да отдадете напълно сърцето си и вниманието си във връзката си с него. Често обаче влизат в ролята на “спасители”, която може да стане задушаваща за партньора, така че внимавайте с проявата на тази тенденция.

Телец

Телецът е доста старомоден, когато става дума за любов, сложна комбинация от издръжливост и чувствителност. За външния свят той изглежда напълно съвършен, но дълбоко в себе си той е безнадежден романтик, който търси “любовта на живота си”. Желанията му са простички, иска стабилен, лоялен партньор, който да е привързан към него. Всъщност не изглежда толкова трудно да се изпълни, но при тях все нещо не им се получава. Телецът мрази промяна и това може да е причина за прекратяване на отношенията. Харесват да могат да предвиждат постъпките на партньора си и това им осигурява стабилна основа, върху която да градят прекрасни отношения. Атрактивен е, но не обича игричките. Управляван от планетата на красотата Венера, той лесно ще ви впечатли дори само с поглед.

Близнаци

Любовта не е лесна при постоянно променящите се Близнаци. Те имат толкова много страни на личността си, че е трудно да се намери човек, който е съвместим с всички тях. Безспорен факт е, че живеят, за да флиртуват! Фазата на ухажването е абсолютен фаворит за тях. Харесва им всичко свързано със свалките – от красив поглед на една страна до палави текстови съобщения, които описват страсти и емоции. Игрите са нещо напълно нормално за тях. Искат до тях да има човек, с който да не им е скучно. Проблемът е, че не винаги разграничават забежката от нещо истинско. Имат нужда от сродна душа, която да е и техният другар в игрите. Все пак близнаците са способни на дългосрочна връзка, но тя обикновено се случва след изтощителна поредица от краткотрайни връзки или бракове. Имат “навика” бързо да губят интерес към човека насреща. В един момент са напълно отдадени на половинката, докато в следващият вече са намерили ново завоевание.

Рак

Ракът е знакът на семейството и децата, владетел на сърцето и пазител на сериозните отношения. Способни са да откажат покана на приятели за излизане навън, ако са заети с някакъв семеен ангажимент. Той е на първо място. Това не означава, че им липсват приятели, дори напротив, обикновено са заобиколени от доста. Ракът е домошар по сърце, просто иска да се чувства уютно на дивана с половинката си. Много са интуитивни, но понякога са и също толкова мрачно настроени, така че ако партньора ви е рак, ще се налага да се съобразявате с емоциите му. Те са чувствителни, понякога дори несигурни създания, които трябва да усещат стабилност и успокоение постоянно, за да бъдат привлечени, съблазнени и уверени, че вие сте “техния човек”.

Лъв

Лъвовете са романтици по природа. Когато са влюбени искат целия свят да знае за това. Любовните жестове няма да ви липсват с него. Червени рози, поезия, скъпи подаръци, фойерверки в небето – с тях ще получите всичко това. И все пак, най-лесно лъвът се пристрастява към получаването на внимание. Ще сте номер едно за него ако го обсипвате с жестове и комплименти. Дори да са напълно доволни от своята кариера и семейство, любовният им живот понякога звучи като лоша сапунена опера. Понеже лъвът е кралят на джунглата, той е изключително властен и трябва да бъде “шефът” във всичко, което се случва. Точно затова им е толкова трудно да си намерят половинка, която да се справи с тази част на характера им.

Дева

За придирчивата Дева, любовта може да бъде предизвикателство. Те са сложно устроени и често са наричани “перфекциониста” на зодиака. На хората около тях често им е трудно да се съобразяват с всичките им критерии и изисквания. Предпочитат да са сами, отколкото с някой, който не отговаря на очакванията им. Както предполагате този процес на изчакване може да “произведе” много вечни ергени. Способни са много пъти да започват връзка, но на малко от хората дават истински шанс. Това определено е пропуск, който може да се окаже фатален по отношение на хората, които искат да ги опознаят и да имат връзка с тях. На първа среща често са изключително нервни. Аналитичната Дева често определя хората прекалено бързо и в повечето случаи грешно, защото нямат способността да забелязват малките детайли.

Везни

Везните са в седмата къща на зодиака. Те се чувстват най-много “в кожата си”, когато имат спътник, с когото да споделят живота си. Романтични и идеалисти, често им се налага дълго време да се скитат, търсейки перфектния избор. Понякога чакат с години докато чакат да се появи точният човек. Притежават невероятен чар и добър външен вид, но въпреки това се случва да са доста самотни на моменти. Атрактивните Везни се управляват от красивата планета Венера. Със своя ум, изисканост и стил, не се оплакват от липса на охажори. Представителите на този зодиакален знак обичат да общуват и нека не се изненадват, ако срещнат истинската си любов по време на парти.

Скорпион

Скорпионът е знакът в зодиака, който е в осмата къща на интензивното свързване. В любовта не обича игричките, тоест не си пада по мимолетните връзки, държи на дългосрочните такива. Няма никакво средно положение за екстремния скорпион. Или е в сериозна връзка или не е в никаква. Знакът е известен като “най-похотливият”, ревнив, контролиращ, неустоим, обсебващ. Този страстен знак може да бъде много силен. Докато уж стои настрана и е загадъчен, той деликатно привлича вниманието ви и в следващия момент вече сте се обвързали с него. Понякога отношенията граничат с крайности и можете да започнете с по-горещи отношения, отколкото бихте очаквали. Подозрителният скорпион не се доверява лесно, но се бори да спечели интимност със всяко свое действие. Като цяло той е обичащ динамиката партньор. За да го задържите за дълго до себе си обаче, трябва да успявате да поддържате интереса към вас и да разпалвате емоциите му. Ако успеете да го постигнете, със сигурност ще се превърнете в една дълбоко свързана и красива двойка.

Стрелец

В любовта Стрелецът е пълен с противоречия. И това е нормално, имайки предвид, че е изобразен с кентавър, митичния полу-кон – полу-човек. Представителите на този зодиакален знак има сериозна страст към живота и всички човешки удоволствия, въпреки че често прави опити към божествено вдъхновение. Няма нищо учудващо, предвид че често са разкъсани в две посоки. Те са знака с най-свободния дух, истински пътешественик, който се чувства удобно на пътя. Въпреки, че мразят да се чувстват с “вързани ръце”, те също мечтаят са срещнат своята сродна душа, с която да споделят пътешествията си. Имат нестихващ апетит за живот и партньорът им трябва да споделя същото качество. Намирането някой, който може да се присъедини към безкрайните им приключения не е лесна задача. Поради тази причина много от Стрелците са самотни за дълги периоди от време. Когато са в сериозни отношения обаче, те са склонни да бъдат изцяло ваши. Като един истински страстен огнен знак, можете да се озовете във влак с превишена скорост. Удържане на темпото е почти невъзможно.

Козирог

Козирогът подхожда към любовта като към сериозен бизнес. Това е най-целенасоченият знак в зодиака. Те обикновено имат 10 годишен план за живота си и го следват стриктно. Чувствата са всичко за тях. Предпочитат да са сами, отколкото да са с който и да е. По отношение на създаване на семейство те са изключително нетърпеливи, понякога дори вземат прибързани решения и много от представителите на зодията се женят повече от веднъж. Почитатели са на доброто социално положение. За тях от голямо значение е половинката им да има диплома за висше образование (може и 2-3 да са). Често са “скалата” в семейството, човекът, който е в подкрепа на всеки един член на фамилията.

Водолей

Когато става дума за любов, Водолеят е забавно създание. Той е идеалист, който вярва в истинската любов и вечно са в търсене на най-добър приятел и сродна душа в едно. От друга страна, този зодиакален знак е склонен към започването на случайни и не добре обмислени връзки. Напълно са възможни ситуации, в които са безгрижни и щастливи със своите приятели, но невротично настроени към половинката си. Няма да е зле да разберат какво искат и да се придържат към целите си. Но достатъчно голямо предизвикателство. Водолеят е управляван от Уран, планетата на изненадите и неочакваните ходове. Ето защо често се женят млади.

Риби

Един най-романтичните знаци в зодиака е Риби. Те просто обичат да обичат и да бъдат обичани. Управлявани от Нептун, планетата на фантазиите, те нямат търпение да бъдат пометени от емоции. Те са нежни и чувствителни, понякога дори прекалено уязвими. Идеалната половинка за тях е човек със стабилен характер, на който могат да разчитат и такъв, проявяващ голяма грижовност. Не случайно символът на зодия Риби е две риби в противоположни посоки. Това е и подходът им към любовта. Те вечно търсят партньор, който да им дава свобода и стабилност. Представителите на този зодиакален знак често преминават от реализъм в някакъв техен фантазиран красив идеалистичен свят, губещи представа за това какво се случва.