Кино

Двойки от психо филми

двойки от психо филми

двойки от психо филми

Ако сте почитатели на страшните, тъмни филми, в които има малко хумор и романтика, значи сте забелязали как в тях има двама души, които се опитват да спасят живота си или вече са мъртви, а също така може и да играят ролята на самите убийци. Има дори варианти, в които крехката изплашена дама се влюбва в чудовището. Сюжетът е страховит и мрачен, но любовната линия в него създава интригуващи истории. Ето някой от любимите ни двойки от психо филми.

Иконични двойки от психо филми

двойки от психо филми

Луи и Клодия – „Интервю с вампир“

Младата Клодия е вампир – зряла жена, затворена в тялото на дете. Нейният възлюбен Луи я обича като дъщеря, но след много години вече съзрялата госпожица го възприема като нещо повече. Двамата разменят само една целувка, но той не може да прежали загубата й с векове.

двойки от психо филми

Джонатан и Мина – “ Дракула“

Те са сгодени от 5 години и не са консумирали връзката си. След като тя е ухапана от изкушението, така да се каже, се опитва да съблазни нищо неподозиращия си годеник.

двойки от психо филми

 Икабод и Катрина – “ Слийпи Холоу“

Инспектор Икабод Крейн не само, че се влюбва в Катерина Ван Тасел, но спасява живота ( и главата ) й.

двойки от психо филми

Виктор и Емили – “ Булката труп“

Въпреки че Виктов Ван Дорт по случайност предлага на булката труп Емили, тя му показва колко го обича, като му позволява да се ожени за невястата си от плът и кръв.

двойки от психо филми

Сам и Моли – „Дух“

Повече романтичен, отколкото страшен, трилърът от 1990-та включва убийство и разбито сърце от съкрушителната загуба на Моли, която е преследвана от духа на любимия си.

двойки от психо филми

 Едуард и Ким – “ Едуард с ръцете ножици“

Във фантастичната приказка на Тим Бъртън, мъж с ръце като ножици се влюбва в тийнейджърка, която е дъщерята в семейството, което го приютява.

двойки от психо филми

Хелън, Маделин и Ърнест – „Смъртта й отива“

Сюжетът се върти около любовен триъгълник между доктор Ърнест, бившата и настоящата жена в живота му. В историята са намесени убийство, магьосничество и безплътни глави.

двойки-от-психо-филми

Сиймор и Одри – “ Малкият магазин на ужасите“

Изперкалият цветар-продавач Сиймор не мисли, че има шанс с  колежката си Одри, но се оказва, че и тя изпитва чувства към него. От него се иска само да измисли как да я спаси от обиденото й гадже – зъболекар.

двойки-от-психо-филми

Фантомът и Кристин – “ Фантомът от операта“

Фантомът счита, че  обезобразеното му лице ще попречи на красивата Кристин да отвърне на неговата привързаност, но заради действията му от ярост и омраза, той остава сам на края.

двойки-от-психо-филми

Борис и Елза – „Булката на Франкенщайн“

Когато съпругата на доктор Хенри Франкенщайн е отвлечена, той е принуден да създаде женски партньор на своята ужасна класика.

Inline
Inline