Кино

Романтични сериали

romantichni seriali

За тези от вас, които са запазили част от желанието да им се случват и да подаряват романтични мигове на своите половинки, може би ще е интересно да разберат кои са най-интересните романтични сериали. На мнение сме, че е хубаво от време на време да бъдем романтични и това не е проява на лигаво отношение, а на внимание и обич по един по-различен начин. Ако ви се иска от време на време да се приберете и да се насладите на приятна храна и любовен филм в компанията на половинката си, може би ще намерите подходящия сериал с романтичен сюжет сред изброените. Подредили сме ги на случаен принцип, не по гледаемост или известност. Дали сюжетът ви допада,  ще прецените сами.

Романтични сериали – епизоди, наситени с много любов

romantichni seriali

Представяме ви едни от най-известните романтични сериали, способни да трогнат почти всеки. Изключваме турските и индийските, макар те също да имат много почитатели. Отпуснете се в прегръдките на любимия човек и се насладете на епизодите, в които има интересни случки, гафове, драма, любов и хумор.

Дарма и Грег“ – първи в класацията за романтични сериали. Едва ли има по – позитивен сюжет, в които всичко изглежда предопределено, макар и невъзможно на пръв поглед. Тя е без образование, отгледана от родители хипита, докато той е адвокат, завършил най-скъпите частни училища и отгледан в богато буржоазно семейство. Любовта сближава двата им напълно различни свята по един забавен и романтичен начин.

romantichen serial

Майк и Моли“  – романтичен сериал, в който двама самотници с наднормено тегло намират половинката си и успяват да вдъхновят всички, че щом те са се намерили, значи за всеки е отредена половинка. Колкото тя е ерудирана и организирана, толкова той е разпилян и инфантилен. Но някак си успяват винаги да намерят баланс в ежедневието.

Имало едно време “  – един сериал, с много романтични линии, история за истинската любов, която не изчезва никога, за вярата, че доброто винаги побеждава. Действието се развива параленно в една приказна реалност и в настоящето.

Анатомията на Грей “ – романтична драма, центрирана върху личните и професионални животи на пет хирургични стажанти и техните надзорни органи.

Дневниците на вампира “ –  влюбена тийнейджърка се разкъсва между двама братя – вампири.

Как се запознах с майка ви “ – един баща разказва на децата си, чрез поредица от ретроспекции, пътуването му с четирите му най-добри приятели,  което довежда  до среща между него и майка им.

romantichni seriali

Клюкарката “ – привилегировани тинейджъри, които живеят в горен ийст сайд в Ню Йорк не могат да запазят нищо в тайна заради безмилостен блогър, който сякаш никога не спи и винаги знае кой къде е, с кого е и какво прави. Цялата тази информация е достъпна за всички, но това не пречи да се въртят много интриги, любови и манипулации.

Кварталът на богатите “ – проблемен младеж е въвлечен в живота на сплотена затворена група от заможни хора от висшата класа, която живее в Нюпорт Бийч, Ориндж Каунти, Калифорния.

romantichni seriali

90210 “  – семейство от Канзас се премества в Бевърли Хилс, където двете им деца се адаптират към скандалната социална драма на гимназия Уест Бевърли. Следва голяма въртележка от прегрупиране на двойките в компанията.

romantichni seriali

Сексът и градът “ – макар и много повече от романтичен сериал, историите на Кари и нейните приятелки успяват да накарат почти всяка жена да открие себе си в подобни на героините  ситуация. Сюжетът се върти около четири приятелки, които живеят в Ню Йорк и ежедневно обсъждат своя се*суален живот ( или липсата му ) , докато намират нови начини да се справят с това да си жена през 90-те години.

seriali romantichni

Красавицата и звярът “ – красива млада дама, детектив по професия, се влюбва в един бивш войник, който се крие от тайна правителствена организация, която го е превърнала в истински звяр след инжектиране с опасен серум.

romantichni seriali

Отчаяни съпруги “ –  тайните и истините на четири приятелки и съседки се разгръщат в един крайградски квартал, след като една от най-близките им се самоубива. Сериалът се радваше на огромен касов успех  през всичките си осем сезона. Като жанр, освен романтика, в него се преплитат мистерия, драма и комедия – отлична формула за успешен американски сериал.