Развлечения

Най-добрите фестивали за храна

най-добрите фестивали за храна

Напоследък, фестивалите са нещо повече от музикална програма. Най-добрите фестивали за храна в света за 2016 -та година предлагат разнообразие, приготвено както от най-реномираните главни готвачи, така и бързи закуски, които може да се закупят от улицата. Почитателите на разнообразната и вкусна храна трябва да си отбележат тези места, защото определено не са изпускане и при първа възможност да се уверят във вкусовите качества на изложените деликатеси. Ето ги и тях:

Най-добрите фестивали за храна

най-добрите фестивали за храна

В Ню Йорк  от 5 до 7-ми юни ще се проведе фестивал за храна, на който ще се сервира разнообразие от предложения – от рулца от омари до царевица на клечка. Така ще има по нещо за всеки, който обича пържена храна, както и за почитателите на деликатесите.

най-добрите фестивали за храна

В Колумбия на 30 и 31-ви май ще се проведе кулинарен и музикален фестивал, на който освен приятна музика, ще може да се дегустират блюда, сготвени от реномирани шеф-готвачи. Мястото ще предложи удоволствия за сетивата и много настроение.

най-добрите фестивали за храна

В Сан Франциско от 7 до 9-ти август ще има изобилие от храна – от пилешки бургери до пилешки пай, както и шоколадов щанд. Фестивалът за храна ще бъде под звуците на музика на живо, а популярните изпълнители ще повдигнат настроението от вкусните ястия.

най-добрите фестивали за храна

 От 3 до 6-ти септември в Портмейрион, Уелс освен напитки, ще се сервират стриди и то на фона на чудесна гледка. Приятно прекараното време е гарантирано.

фестивали за храна

В Оксфордшир, Англия, може да посетите фестивалът за храна, който ще се проведе от 6 до 9 август. Преди да се насладите на изпълненията на Бьорк, може да похапнете, седнали на дълга банкетна маса, отрупана с изискани ястия за царски особи. Майсторите приготвят както местни, така и органични ястия. Може дори да се запишете на готварски курс или да наберете свежи съставки.

фестивали за храна

В Хърватия от 3 до 6 септември ще се проведе уникален фестивал. В ресторантите ще се сервира местна кухня, докато посетителите се наслаждават на плажа. Освен това, любими DJ ще забавляват гостите през уикенда.

фестивали за храна

Между 24 и 26-ти юли в Йелгун, Австралия ще паркира камион – магазин, където ще се предлагат храни от пържени сладки картофи до виетнамска храна. Караоке барът ще предоставя възможност за вокални изяви на посетителите.