Изневяра – 10 доказани начина да разпознаем измамниците

iznevqra

Изневярата може да бъде разпозната. Следете за тези 10 признака, ако имате съмнения за изневяра от страна на половинката си.

Мъжете рядко се оставят да бъдат хванати в изневяра, но ако женската ви интуиция ви подсказва, че нещо не е наред с отношенията ви с партньора, може да обърнете внимание на няколко конкретни неща.  Истината е, че никой не е застрахован срещу изневяра и тя е съществувала още откакто са започнали и връзките. На където и да се обърнете – от Бил Клинтън до Арнолд Шварценегер или Мадона, ще забележите едни и същи причини за това – че са „кривнали от пътя“, защото са търсели повече признателност, чувствали са се нежелани или подценени, или просто са егоцентрични. Но ако вашият партньор ви изневерява, как да познаете?

10 доказани начина да разпознаем заподозрените в изневяра

 1. Закъсняват вечер. Обикновено причината за това обясняват с многото работа, която не са успели да свършат или някой техен приятел се нуждаел от помощта им…Това може и да е вярно, но ако напоследък се случва по-често от преди и все по-прогресивно пропускат вечерята в къщи и не се появяват на срещите ви за обяд, причината може да се дължи на друга жена, с която споделят времето си.

2. Изведнъж започват ви да правят повече или по-малко комплименти, отколкото обикновено. Дали той ви казва, че изглеждате абсолютно зашеметяваща в тази рокля, които сте имали в продължение на години – и същата, която преди не харесваше? Дали не ви казва, че сте в страхотна форма, макар да знаете много добре, че сте качила 8 килограма и панталоните вече не ви стават?

3.  Започват да прекарват все повече време на телефона – говорят скришом или пишат постоянно съобщения, докато не сте около тях. Носят телефона си навсякъде, където ходят и не го оставят и за миг, за да нямате достъп до него. Освен това отказват да ви разкрият паролите си и очевидно се държат подозрително, докато се опитват да ви заблудят мило. че всичко е наред и да отклонят темата.

4. Има моменти, в които нямате никаква връзка с тях – мобилният им телефон е изключен, а когато се опитвате да ги откриете на работното им място, те не са там, където трябва да бъдат.  Изведнъж се налага да заминат на някъде по работа, а в хотела все някак си не можете да се свържете с тях.

5.  Разказват ви истории, които не се връзват. Отменят срещи без обяснение или си противоречат, когато говорят за неща, които са се случили на „онова нещо миналия уикенд.“

6.  Миришат различно. Това може да звучи странно, но един мъж, ще промени парфюма си заради жена или жената може да получи подарък под формата на нов парфюм. Ако се държат странно и виновно и не могат да дадат ясно обяснение за причината, това определено е червен флаг.

7.  Избягват публични изяви на интимност. Ако на вън се държат така, сякаш не сте двойка и показват отношение само тогава, когато никой не може да ви види, това може да бъде подозрително, само ако до сега не са се държали по този начин.

8.  Да сте намирали в колата някакви бижута, които не са ваши?  Може и да са паднали незабелязано от някоя жена, която също се е возила в колата. Може и да не е така. Вероятно най-добре би било да попитате директно.

9. Ако имат внезапна необяснима разходи или неочаквани тегления от сметката ви, това може да бъде причина за тревога. Хотели, подаръци и хранене навън винаги оставят следа. Понякога тези необясними разходи са невинни, но понякога – не.

10. Има и още едно нещо, за което трябва да внимавате, ако подозирате партньорите си в изневяра – това, че ви смятат за параноик. Това може и да се окаже истина, ако не ви мамят, но ако крият нещо, обикновено използват това обвинение, за да ви манипулират. Вероятно е крайно време да поговорите за поведението им и причините, поради които се държат по този начин.

източник:familyshare.com