kak da stanem priqteli s bivshiq

Чудели ли сте се как да станем приятели с бившия? Сигурни сме, че на много от вас ви се е случвало да се разбирате чудесно до моментът, в който заживявате заедно. Това ви навежда на мисълта, че запазването на приятелските отношения е едно доста приемливо решение, за да не загубите контакта с този човек. Друг е въпросът до колко сте способни да не го ревнувате, когато ви сподели за новото си гадже, защото тава е неизбежен момент, в случай, че сте приключили се*суалните си отношения и сте станали волни птички.

Как да станем приятели с бившия?

Как да станем приятели с бившия е въпрос, който вълнува много дами, целящи да запазят добрия контакт с доскорошната си любов. Ние също сме на мнение, че не е хубаво да прекъсваме всякакъв контакт с бившото гадже. Не се знае в какъв момент от живота ще имате нужда от човек с точно такава професионална квалификация, примерно. Но това е много деликатен за възприемане момент. За целта трябва тотално да се абстрахирате от всичко, което сте имали заедно и да започнете да го възприемате като добър познат или приятел, с който да си говорите за нещата от живота и за интересите си без да се гледате с влажни очи.

Представяме ви няколко съвета, с които се надяваме, че ще успеете да постигнете целта си. Опитайте да упражните поне един или два.

 1. Дали ще си останете приятели с бившия, на първо място зависи от това колко дълбока и значима е била връзката ви. Ако е била дребна забежка и не сте влагали нищо особено, може би дори няма да се нуждаете от време. Но ако сте имали дълга връзка, може да са ви необходими 1-2 години. Имайте в предвид, че не може да кажете „хайде на кафе като приятели“ в деня след приключването на любовната ви връзка.

2. Ако след раздялата ви, срещнете любовта в лицето на някой друг, установяването на приятелски отношения с бившия става по-лесно, понеже новата любов ще ви помогне да спрете да мислите за предишния мъж в живота ви. А по този начин ще можете да погледнете на него като приятел.

3. Можете да станете приятели с бившия си, ако нито един от двама ви не е за*ник. Може и да сте попадали на подобни индивиди, за които дори не искате да се сещате, камо ли да си помислите да пиете кафе с тях, но ако бившия ви е свестен, разумен и добър човек, много е вероятно да успее да възприеме нещата нормално и да пожелае да се видите отново след период от време, за да ви пита как сте без задни мисли за се*с.

4. Много е важно по какъв начин сте прекратили любовната си връзка. Ако е било със скубане на коси, псувни и жестоки обиди, не си мислете, че има голям шанс доскорошното ви гадже да има желание за каквото и да е приятелско прекарване с вас. Историята познава случаи, в които хората имат къса памет (за щастие), но това са малък процент. Помислете добре за начина, по който ще се разделите.