sreshta s roditelite na gadjeto

Наближаващите Коледни празници предполагат много време със семейството и ако си имате от скоро половинка, то има вероятност да предстои първата ви среща с родителите на гаджето. Независимо дали сте заедно от скоро или сте в сериозна дългогодишна връзка, семейните гостувания при майката и бащата на вашия любим могат да бъдат доста изнервящи. За щастие, има някои филми, в които можем да видим разиграни различни сцени с подобен сюжет и да си вземем поука от главните герои какво е добре да направим и какво в никакъв сучай не трябва да допускаме да се случва по време на сбирките с роднините.

Какво да правите, какво да избягвате и как да се държите при среща с родителите

sreshta s roditelite na gadjeto

Бъдете равностоен противник

Когато Анди среща Бен в „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, тя скача направо в играта на заблуда. Тя играе равностойно и се забавлява, а неподозирано се чувства като част от семейството до края на играта.

Ето защо, трябва да сте равностоен противник и играч на ниво, за да се представите достойно пред родителите на гаджето си.

sreshta s roditelite na gadjeto

Направете добро второ впечатление

В „Момиче за един сезон“ Бен прави лошо първо впечатление на родителите на Линдзи, като буквално откача по време на вечерята, заради резултатът на любимия му отбор „Red Sox“, който пада. Но на следващия ден ги кани да поиграят заедно голф, като показва забележителни умения и успява да изтрие провала от предишната вечер.

Ето защо, ако нещо наруши доброто ви първо представяне, трябва да заличите неприятния спомен възможно най-скоро.

sreshta s roditelite na gadjeto

Признайте си инцидентите

В комедията „Запознай се с нашите“ Грег прави всичко възможно, за да впечатли родителите на годеницата си, но лошия му късмет предизвиква само бедствия едно след друго. А нещата само се усложняват, когато се опитва да прикрие инцидентите, а след това роднините го разкриват и той изпада в неловка ситуация.

Ето защо, честността е най-добрата политика.

sreshta s roditelite na gadjeto

Не забравяйте да определете основни правила

В романтичната комедия „Фалстарт“ 35-годишния Трип все още живее с родителите си, които са си в къщи, когато двамата с Пола се срещат за вечеря. Въпреки, че той се опитва да използва „инцидентната“ им среща като начин да изплаши Пола и да я предизвика да го зареже, ако наистина живеете при родителите си трябва да се погрижите да не прекъснат интимната ви среща.

sreshta s roditelite na gadjeto

Проявете разбиране

Когато Джейми се запознава с бащата на Дилън, който е болен от Алцхаймер, в „По приятелски“ тя приема него и семейството му точно такива, каквито са. Ето това е добро поведение.

sreshta s roditelite na gadjeto

Не забравяйте с кого излизате

В „Камъкът на раздора“ Мередит се запознава със семейството на приятеля си Еверет и нещата не се развиват според плана, но се появяват някои неочаквани неща, които ги сближават. Така че не забравяйте кой е мъжът до вас и винаги се дръжте на ниво.

sreshta s roditelite na gadjeto

Не прекалявайте с публичната проява на привързаност

В „Бащата на булката“ видяхме, че Джорж приема много тежко новината, че вече порасналата му дъщеря е сгодена. Първата среща с бъдещия зет е неудобен момент и за двамата, но размяната на ласки между младите пред очите му прави нещата двойно по-неудобни.

Ето защо трябва да сведете до минимум проявите на целувки и интимност по време на среща с родителите на гаджето си.

sreshta s roditelite na gadjeto

Не скъсявайте дистанцията с брата на любимия си

В „Джунбъг“  Маделин просто се опива да помогне, когато предлага на женения брат на съпруга си да го обучава след първата семейна среща.  Но той започва да си въобразява, че тя флиртува с него и я целува.

Ето защо не трябва да изпращате смесени сигнали, които могат да доведат до бедствие.

Бъдете себе си

В „Клетка за птици“ Вал кани консервативното семейство на годеницата си Барбара на вечеря в дома на родителите си в Маями. Проблемът, обаче е в това, че родителите му са двойка гейове, които притежават клуб за транссе*суани. За да избегнат неловката среща със сенатора и спретнатата му съпруга, единия от татковците на Вал се преобича като жена и се представя за майка му. Вечерята е истински провал, когато прикритието пада, но след като младите обясняват мотивите си за цялото представление, бащата и майката на бъдещата булка проявяват разбиране и им прощават. Вал и неговите двама бащи са доказателство за това, че трябва просто да бъдете себе си.

Не бъдете напрегнати

Джак от Нщ Йорк е притеснен от срещата с ексцентричното френско семейство на приятелката си в “ 2 дни в Париж“. Освен езиковата бариера и странното поведение на родителите на Марион, той се чувства толкова напрегнато и некомфортно, че просто не може да се успокои.

Когато се срещнете с напълно различно от вашето семейство, понякога трябва просто да се оставите по течението заради любимия човек.