По женски

Среща с родителите на гаджето

среща с родителите

Наближаващите Коледни празници предполагат много време със семейството и ако си имате от скоро половинка, то има вероятност да предстои първата ви среща с родителите на гаджето. Независимо дали сте заедно от скоро или сте в сериозна дългогодишна връзка, семейните гостувания при майката и бащата на вашия любим могат да бъдат доста изнервящи. За щастие, има някои филми, в които можем да видим разиграни различни сцени с подобен сюжет и да си вземем поука от главните герои какво е добре да направим и какво в никакъв сучай не трябва да допускаме да се случва по време на сбирките с роднините.

Какво да правите, какво да избягвате и как да се държите при среща с родителите

среща с родителите

Бъдете равностоен противник

Когато Анди среща Бен в “Как да разкараш гаджето за 10 дни”, тя скача направо в играта на заблуда. Тя играе равностойно и се забавлява, а неподозирано се чувства като част от семейството до края на играта.

Ето защо, трябва да сте равностоен противник и играч на ниво, за да се представите достойно пред родителите на гаджето си.

среща с родителите

Направете добро второ впечатление

В “Момиче за един сезон” Бен прави лошо първо впечатление на родителите на Линдзи, като буквално откача по време на вечерята, заради резултатът на любимия му отбор ” Red Sox ” , който пада. Но на следващия ден ги кани да поиграят заедно голф, като показва забележителни умения и успява да изтрие провала от предишната вечер.

Ето защо, ако нещо наруши доброто ви първо представяне, трябва да заличите неприятния спомен възможно най-скоро.

среща с родителите

Признайте си инцидентите

В комедията “Запознай се с нашите” Грег прави всичко възможно, за да впечатли родителите на годеницата си, но лошия му късмет предизвиква само бедствия едно след друго. А нещата само се усложняват, когато се опитва да прикрие инцидентите, а след това роднините го разкриват и той изпада в неловка ситуация.

Ето защо, честността е най-добрата политика.

среща с родителите

Не забравяйте да определете основни правила

В романтичната комедия “Фалстарт” 35-годишния Трип все още живее с родителите си, които са си в къщи, когато двамата с Пола се срещат за вечеря. Въпреки, че той се опитва да използва “инцидентната” им среща като начин да изплаши Пола и да я предизвика да го зареже, ако наистина живеете при родителите си трябва да се погрижите да не прекъснат интимната ви среща.

среща с родителите

Проявете разбиране

Когато Джейми се запознава с бащата на Дилън, който е болен от Алцхаймер, в ” По приятелски” тя приема него и семейството му точно такива, каквито са. Ето това е добро поведение.

среща с родителите

Не забравяйте с кого излизате

В “Камъкът на раздора” Мередит се запознава със семейството на приятеля си Еверет и нещата не се развиват според плана, но се появяват някои неочаквани неща, които ги сближават. Така че не забравяйте кой е мъжът до вас и винаги се дръжте на ниво.

среща с родителите

Не прекалявайте с публичната проява на привързаност

В “Бащата на булката” видяхме, че Джорж приема много тежко новината, че вече порасналата му дъщеря е сгодена. Първата среща с бъдещия зет е неудобен момент и за двамата, но размяната на ласки между младите пред очите му прави нещата двойно по-неудобни.

Ето защо трябва да сведете до минимум проявите на целувки и интимност по време на среща с родителите на гаджето си.

среща с родителите

Не скъсявайте дистанцията с брата на любимия си

В “Джунбъг”  Маделин просто се опива да помогне, когато предлага на женения брат на съпруга си да го обучава след първата семейна среща.  Но той започва да си въобразява, че тя флиртува с него и я целува.

Ето защо не трябва да изпращате смесени сигнали, които могат да доведат до бедствие.

Бъдете себе си

В “Клетка за птици” Вал кани консервативното семейство на годеницата си Барбара на вечеря в дома на родителите си в Маями. Проблемът, обаче е в това, че родителите му са двойка гейове, които притежават клуб за транссе*суани. За да избегнат неловката среща със сенатора и спретнатата му съпруга, единия от татковците на Вал се преобича като жена и се представя за майка му. Вечерята е истински провал, когато прикритието пада, но след като младите обясняват мотивите си за цялото представление, бащата и майката на бъдещата булка проявяват разбиране и им прощават. Вал и неговите двама бащи са доказателство за това, че трябва просто да бъдете себе си.

Не бъдете напрегнати

Джак от Нщ Йорк е притеснен от срещата с ексцентричното френско семейство на приятелката си в ” 2 дни в Париж”. Освен езиковата бариера и странното поведение на родителите на Марион, той се чувства толкова напрегнато и некомфортно, че просто не може да се успокои.

Когато се срещнете с напълно различно от вашето семейство, понякога трябва просто да се оставите по течението заради любимия човек.

Inline
Inline