kakvo e seksa za vsichki zodii

Как възприемат се*са зодиакалните знаци?  Понякога любовните ни хороскопи са от значение въпреки, че всички ние имаме различен характер. Той е повлиян от семейството, приятелите или заобикалящата ни среда, но зодиакалният знак също има известна доза заслуги за индивидуалността ни. Въпреки, че не всичко е зодии на този свят, можем да открием няколко добри съвети и анализи изпратени ни от звездите. Ето ги и тях.

Овен
За всички е известно, че сте ужасно привлекателна, но признайте си, че ви е нужна доза романтични преживявания, за да дадете сърцето си. Обикновено преживяванията за една нощ не са във ваш стил. Дори и да сте първоначално привлечени от външния вид на противоположния пол, трябва да се влюбите в него, за да му се отдадете интимно.

Телец
Представителите на тази зодия са едни от най-умелите във флиртуването. Не е лесно да бъдете заблудени в любовта. Не е изключено да кривнете от пътя, но обикновено е за съвсем кратко. Доминантни в любовта, вие често показвате чувствата си с действия, а не с думи.

Близнаци
Сексът за вас е начин на живот. Никой не би посмял да каже, че сте страхлив в това отношение. Често сте способни да съблазните знака на вашите желания без почти никакви усилия. Вие просто си излъчвате се*сапил.

Рак
Във връзките си сте отзивчиви, щедри. Умеете да накарате партньора си да бъде щастлив, но нуждата ви от емоционална сигурност често може да ви накара да кривнете от правия път. Чувствителността е във вашата същност и комбинацията ви с по-силен знак, може да ви накара да се почувствате наранени или слаби. Страстта и любовта при вас вървят ръка за ръка.

Лъв
Сексът и връзките са вашето слабо място. Не обичате да оставате за дълго сам. Не обичате да се оставите на вълната на въображението. След като сте били наранени въпреки, че можете да се обърнете и да започнете на чисто, използвате се*са като оръжие, за да получите това, което искате. Това понякога води до разочарование и често е причината за съсипването на една връзка.

Дева
Привидно често ви мислят за “света вода ненапита”, но във вас бушува един вулкан от се*сапил, готов да избухне всеки момент. Не сте безразборни в действията си не сте любители на еднодневните връзки. Понякога ви е трудно да изразите емоциите и чувствата си, но когато успеете да го направите, всички задръжки изчезват.

Везни
За вас се*сът е голямо предизвикателство и използвате ласкателства и комплименти, за да получите това което искате от обекта на вашите желания. Умеете да създавате впечатление, че сте опитни в това отношение, дори и да не сте. Разкривате за себе си само това, което трябва да знае половинката ви за вас, но лошото е, че понякога доказвате любовта си твърде късно.

Скорпион
Вие сте зодията, която няма задръжки в любовта, но успехът във всичките му форми е изключително важен за вас. Една малка забележка може да ви намали самочувствието и увереността. Няма да крием факта, че сте умели съблазнители, но често злоупотребявате с това. Способни сте да накарате някого да се почувства прелъстен и изоставен. Когато обикнете някого обаче, вие сте нежни, любвеобвилни и отзивчиви. Съветваме ви да не търсите проблем, там където го няма.

Стрелец
В любовния живот вие сте много внимателни и щедри. Но самостоятелността на личността ви е пуснала дълбоки корени във вас, което понякога поражда конфликти с половинката ви. Страстни любовници сте, които могат да накарат всеки човек от противоположния пол да се почувства единствен и уникален. Внимавайте с откритостта си в разговорите за се*с, защото могат да породят клюки за вас, които да не ви се харесат.

Козирог
Често проявявате доста студено отношение към потенциалните си партньори. Хубаво правите, че изчаквате да се появи най-подходящият, за да покажете целия си потенциал и истинските си чувства. Топлото и отзивчиво отношение, често прави бившите ви фон на настоящата ви връзка. Преценете до колко е удачно това обаче.

Водолей
Умеят да ви привличат партньори, които са силно уверени във себе си, притежаващи голям се*сапил. Обичате да избирате дълго от менюто преди да поръчате, но обвържете ли се в брак, сте способни да сте верни до края на живота си. Изкушението да разказвате за бившите си партньори дебне, но внимавайте, защото подобни разговори могат да се окажат проблем във връзката ви.

Риби
Представителите на тази зодия са считани за едни от най-привлекателна хората. Понякога драматичното ви настроение обаче, може да направи бурни дори и най-спокойните отношения. Не сте лесни в се*суално отношение, трябва да сте истински привлечени от някого и да прецените, че си заслужава. Обичате да флиртувате и определено го умеете.