kakvo majete iskat ot jenite

Няма как всяка от вас поне веднъж в живота да не си е задавала въпроса какво мъжете искат от жените и най-вече от тях, когато са им гаджета. Както мъжете понякога (почти винаги) не разбират жените и желанията им, така и на нас, нежните половинки ни се случва да се чудим какво наистина се върти в главите им. Но нека запазим положителното мислене и надеждата, че някога науката ще открие отговорите на всички въпроси.

Какво мъжете искат от жените?

kakvo majete iskat ot jenite

Знаем, че задавайки си въпроса какво мъжете искат от жените, тайничко се надявате отговорът да не се крие в книги трилогия с дебелина по три пръста. Спокойно, за щастие мъжките желания относно нас като техни гаджета и съпруги са доста по-конкретизирани и ясни. Дали са лесно изпълними, всяка дама ще реши за себе си.

Какво мъжете искат от жените (за сега)

kakvo majete iskat ot jenite

Вижте в текста по-надолу какво мъжете искат от жените и как си представят перфектното гадже. Ако отговаряте на повечето от критериите, веднага повикайте приятелките си и ги почерпете.

  1. Жената да бъде независима. Никой не си пада по дами, които все още искат 5 лв за кафе от майка си и карат мъжете да се чувстват детегледачи. На всеки му се случва да има тежък ден и да му се прииска да поплаче на рамото на някого, но прекаленото глезене отблъсква всеки мъж.
  2. Да бъде интелигентна. Едно от най-важните неща в една връзка е да може да се комуникира нормално, да разбирате за какво говори отсрещната страна и да може да се даде адекватен отговор. Не е нужно да сте компетентни по всяка тема на планетата, но интелигентността ви със сигурност ще впечатли мъжкия пол.
  3. Да бъде се*суална. Перфектната приятелка е тази, която е съвместима с конкретния мъж в леглото. Не всеки със всеки си допада и когато това не се случи, връзката е почти обречена на провал.
  4. Да бъде привлекателна. Дори и да ви звучи очевидно и логично, това е важно. Колкото и умна да бъде една жена, мъжете искат тя да бъде и привлекателна на външен вид.
  5. Да бъде уважителна. За един мъж е много важно да изпитва респект и уважение към него. Ако го няма, силния пол не би искал да продължи за дълго обвързването.
  6. Да позволява на един мъж да бъде мъж. Всички те знаят, че ние жените сме еманципирани и оправни, но въпреки това искат да ги караме да се чувстват истински мъже, каквито те наистина са. В противен случай е много вероятно да се смачка самочувствието на някои от тях.
  7. Да не се заяжда без основателна причина.
  8. Да изявява желание да опознае близките и приятелите на мъжа до себе си. Да е готова да помогне на родителите или приятелите ви е важно.
  9.  Да обича истински мъжа. Да го обича заради това, което той всъщност е, заради качествата, които има сега, а не заради това, в което той мечтае да се превърне професионално, например. За отблъскването при надушване на финансова изгода пропускаме да споменем.
  10. Да може да накара мъжа да иска да бъде по-добър мъж. Да го вдъхновява да става все по-успешен, внимателен и грижовен към нея.