се*с хроскоп за август

Вълнуващи запознанства, екзотични ласки и морски удоволствия! Август се случва само веднъж в годината, и трябва да му се насладим, както подобава!

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ситуацията за вас не е от съвсем обичайните: във връзката си с мъжете като цяло по-специално предпочитате яснотата и прямотата, но сега изглежда, че трудно намирате ясната цел, към която се стремите. Може би звездите са решили да ви дадат време и да ви позволят да си вземе почивка от всичките видове планирания и взимания на решения. И може би това е времето, в което е добре да се отпуснете малко и да промените ритъма си. Няма съмнение, че това ще се отрази много се*суално на лятото ви. Начините, чрез които можете да си доставите удоволствие са толкова много, а повечето от тях очевидно са такива, които никога не сте имали време да проучите. Този август ви възможност да опитате от всичко. Не бързайте! Наслаждавайте се като един истински ценител!

ТЕЛЕЦ (21 Април – 20 Май)

Излишно е да се казва – в се*са сте взискателни, вашите фантазии са смели и не толерирате никакви цензури, а от любовника ви очаквате такива таланти, които да бъдат поне толкова, колкото и вашите желания. В допълнение, по природа вие сте настроени собственически – вашият мъж трябва да е единствено ваш, и ако някой се осмели да се доближи до него, то неизбежно ще предизвика експлозия.
Изглежда напоследък имате подобни тревожни мисли, които си имат основателна причина да се появяват в съзнанието ви. В известно време сте оставили вашия романс настрана. Не се притеснявайте, този герой все още е ваш и копнее за нови подвизи!

БЛИЗНАЦИ (21 май – 21 юни)

Не, в никакъв случай при вас не е характерна прекалената ревност, но както във всяка една нормална двойка, и при вас понякога възниква напрежение, което трябва да се отпусне по някакъв начин. Как да се случи това? Все още ли не знаете? Помирението в леглото след бурна нощ не е по вашия вкус. Това не ви харесва и вие не го разбирате. На вас ви е трудно след тежки конфликти да правите се*с, защото вашият знак попада под покровителството на общителния Меркури и вие винаги се стремите да намерите начини, с които да се споразумеете. Но ако спорът не е достатъчно подкрепен с убедителни аргументи, то може да бъде разумно за  оставите ситуацията и да се върнете към нея, когато емоциите утихнат малко. Живота ни зависи много от нас – но не винаги. Понякога решаваща роля играят обстоятелствата. Вие знаете какво искате – просто трябва да се изчака благоприятният момент, за да го имате.

РАК (22 юни – 23 юли)

Волните желания и страстта са толкова лесни за сравнение с вълните на морския прилив. Подчинявайки се на невидимата сила на привличането на Луната, те се изливат на крайбрежните скали, след като се отдалечат и се връщат в тайнствените дълбини. Въпреки това, причините за промените в настроението ви, изглежда, като че ли, мистериозно се отдават на партньора ви – вие си знаете много добре, кое ви дразни и охлажда сетивата. Има две правила, които са много важни за благосъстоянието на се*суалния живот на една двойка. Първо, говоренето за това, кое ви харесва и кое не ви харесва. И на второ – не забравяйте, че природата не е създала вечен двигател за нас – особено в областта на се*са. Вие не можете да правите любов точно по същия начин, както вчера, по-скоро утрото ще ви е подготвило нещо друго. Така че улавяйте моментите и направете всичко, за да им се насладите.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)

През последните години, животът ясно ви глези с подаръци и полага пред вас обещаващи възможности. Очите шарят, апетитът расте, а от това изобилие се чувствате малко замаяни и ви е трудно да вземете решение и да направите своя избор. Може ли това да продължи вечно? Не, разбира се, а с мъжете още по-малко вероятно. Вие сте страстна жена и това го усеща всеки, който комуникира с вас. Обичате да флиртувате и дори не можете да си представите, че има вариант, в който ви отказват. Въпреки това, сегашната ви се*суална ситуация е парадоксална. Сексът, който е най-капризният елемент от живота ви, е най-сигурният и постоянен, заради мъжа с когото сте. Вашето тяло е направило своя избор и всичко останало ще се реши преди края на месеца.

ДЕВА (24 август – 23 септември)

Всичко, което се случва сега ви изглежда толкова възхитително, че ви се струва, като че ли някой там горе е чул вашите най-тайни желания и мечти. Вие малко кокетничите сами със себе си, като се преструвате, че се опитвате да се вразумите. Всички знаем много добре, че принцове съществуват само в холивудските филми, а в реалния живот, мъжете са винаги пълни с недостатъци и несъвършенства! Това не е съвсем вярно: дори ако мъжът не е идеален, това не му пречи да ви направи щастлива. Твърдението е собено вярно в се*суален план! Пък и, който прави любов зло не мисли, така че се отпуснете и оставете тялото ви да се наслади на пълната програма.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Наистина е трудно да ви разбере човек! От една страна, когато във връзката ви, нищо не се случва, започвате да се отегчавате много бързо, изпадате в депресивна стагнация, ако не разполагате с достатъчно свеж въздух. От друга страна, когато промяната чука на вратата ви, вие веднага изпадате тревожност и започвате да съжалявате за “добрата стара” обичайна рутина. И ако тези промени са свързани с личния ви живот и пряко зависят от вас, можете буквално да падне в ступор. И така, какво предпочитате и имате ли избор?
Отговорът всъщност е много прост! Дори ако последният път, в отношенията ви с партньора си, не сте променили нещо, то не означава, че те са същите, както преди. Сексуалната енергия не търпи застой, но кога последно ви е хрумвало да предложите малко усилия за вашата страст?

СКОРПИОН (24 октомври – 22 Ноември)

Горещите схватки и битки между любовниците са добре дошли, само когато те са в леглото. Но вие сте познати и със съвсем различен, друг стил на взаимоотношения. Става дума за случаи, когато вие сте тази, която взима твърдите позиции в текущите въпроси и проблеми – теми, които дори нямат нищо общо със се*са. Харесва ли ви това? Имате ли нужда от него? Пораждат се съмнения. И все пак не сте свикнали да правите компромиси със своите принципи. И ако се вгледате в личния си живот от друг ъгъл? Представете си такъв вариант – нямате нужда да давате обяснения на никого и да водите спорове. Този, който ви харесва, самият има симпатии към вас и заедно просто обичате да прекарвате времето само в леглото. Звучи добре, нали? Но най-важното е, че това сега може да се превърне в реалност. Нова връзка няма да ви разочарова.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Вашият нов романс ви дава чудесна възможност да получите всички удоволствия на живота, които Вселената ви дължи от дълго време. Очакват ви дръзки свалки, нескромни съобщения и горещи партита в комбинация с жежки усещания, не виртуални, а доста интимни. Заедно ви е леко и приятно, но дали ще продължи дълго?
Магическите звезди на август ви намекват да не усложнявате живота си с разсъждения върху дългосрочни планове, когато днешният ви ден е пълен с толкова много радости и приятни подаръци. Позволете си да им се насладите безгрижно, без никакви чувства на вина. Това не е лекомислие, а просто здравословно отношение към себе си и своите желания.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Изглежда като че ли отново ви идват натрапчиви мисли за работа и други неотложни въпроси. Колко неподходящо за топлия и приятен август! Допълнителен проблем е, че либидото ви, тази мощна енергия на живо, сега не се втурна към посоката, в която трябва, за да бъде подхранена вашата се*суалност. Сигурно вече сте забелязали това в отношенията с партньора ви, ако е имал проблеми по време на работа, може да спрете да си мечтаете днес за нежни ласки и целувки. Въпреки това, природата е дала на мъжа доста интересна способност, която да оправи разбитото им самочувствие. Как? Със се*с, много ясно! Не слушайте тези, които повтарят, че мъжете и жените сме от различни планети. Това, което работи за него, ще поработи перфектно и във вашата ситуация. След добрия се*с жената свети. Така че се захващайте с любимия и преборете стреса.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 20 февруари)

Повтаряте си, че в една и съща река, не може да се влиза два пъти в живота. Трябва да се движите напред и да не губите време, оставяйки миналото, и живеейки за днес. Притеснява ли ви това, че в днешния ви ден властно влиза някой от вашето любовно минало и не ви дава да обърнете страницата?
От друга страна, не може да се каже, че тази инвазия не ви допада изобщо. Горещи намеци, упорито ухажване, хубави подаръци и уверения, че “всичко ще бъде съвсем различно” – всичко това запалва във вас чувство, което можете трудно да разберете или дори да признаете пред себе си. Можете ли да устоите на изкушението, или да се борите? В крайна сметка, можете да бъдете сигурни, че няма да бъде “както преди”.

РИБИ (21 февруари – 20 март)

Женското тяло е като безценен музикален инструмент, способен да създаде цяла вселена от вълнуващи мелодии и звуци. Разбира се, тя има своя тонус и характер, но много зависи от музиканта, който го взима в ръцете си и избира ритъма на играта, ласкае и кара струните да звънтят.
Ако продължим това сравнение, можем да кажем, че вашият собствен репертоар в се*суално отношение е почти безкраен. Знаете как умело да промените тона и регистъра и след създаването на една загадъчна пауза, да взривите тишината изненадващо с взискателен и страстен финал. Можете да хванете настроението на партньора си, но единственото нещо, което никога няма да изтърпите са прибързаните, безгрижни или механични игри. Имате нужда от сложен виртуоз или от талантлив ученик – и ще откриете основните тайни на се*суалното майсторство.

 източник: elle.ru