По женски

Неща, които мъжете мразят в леглото

неща които мъжете мразят в леглото

Неща, които мъжете мразят в леглото – мислите си, че в се*са имат правото за претенции само жените ли? Грешите! Има неща, от които и мъжете са недоволни.

Фокус групата на темата са младите се*суално активни мъже, които при условие на анонимност, абсолютно честно са споделили притесненията и раздразненията си в леглото.

№1. ПАСИВНОСТ

„Не говоря за ролевите игри, в които тя трябва да бъде пасивната. Досадно е, когато жената не поема инициатива и просто си лежи в леглото, разсейва се с телефонни обаждания и съобщения, и задава нелепи въпроси като : „Свърши ли?“. Е, в такъв случай, заключението е само едно – на нея не й харесва се*са с мен. А от това следва, дузина други, също толкова депресиращи заключения. Ако тя е привлечена от мен, но не е удовлетворена е хубаво да даде някакъв знак, и да се обсъди това … Сексът е двустранна игра“- Андрей, 28 години.

№.2 НЕУВЕРЕНОСТ

„Това е антисе*с. Можете да се срамувате от размерите си в реалния живот, но когато завесата падне, да се криете под чаршафа е късно и безсмислено. Както и с молбата да загасите светлината, опитвайки се да стоите в една и съща поза, в която си въобразявате, че изглеждате по-добре и да задавате въпроси от сорта на: „Дебела ли съм? Честно кажи!“. Ами, честно казано, се*суалното желание на мъжа, се появява много преди вие да се съблечете голи. И ако то е наистина толкова силно, трудно нещо би го убило. Целулитът със сигурност няма тази сила. Така че, бъдете себе си и се отпуснете. Оставете съмненията и комплексите извън спалнята.“- Иван, 35 години.

№3. КОМАНДВАНЕТО

„Да, вие по-добре от нас знаете как там всичко е устроено. Да, понякога се налага да се научим на нещо ново. Но не с командващ тон – обърни се по гръб, докосни тук, направи това, не прави онова. Аз съм тук, в действителност, се опитвам да правя любов, не да марширувам на площада. Отново, въпросът е в тона – нежният шепот в ухото е едно нещо.“ – Александър, 30 години.

№4. КОСИТЕ

„Не понасям, когато тя си мие главата преди спане и си ляга с мокра коса. Заради това чаршафите и възглавницата се залепва на бузите, и дори стават студени! Не забравяйте, момичетата с мокра коса възбуждат в два случая: 1) и двамата сте под душа 2) плавате прегърнати в океана на Малдивите „- Петър, на 34 години.

№5. И ОЩЕ … 

„Не обичам, когато тя хапе и дере. Все пак, това е болезнено!“ – Андрей, 32 години

„Глупаво е, когато тя се преструва, че във всичко е толкова опитна и разкрепостена, използвайки мръсни думи в съобщенията си и по време на любовната игра, а като стигаме до действие се оказва, че тя не е имала това предвид. Това е чиста измама и провокация. Бъдете последователни!“ – Александър, 29 години

„Дразня се, когато след се*с тя веднага се шмугва в безформена пижама със зайчета и се залепва за телефона си. Това ме кара да се съмнявам в реалността на оргазъма й. “ – Васил, 30 години

„Не ми харесва, когато се старае твърде много. Това веднага се усеща. Като че ли се съмнява, че съм достатъчно развълнуван и се опитва да играе на сигурно. Или може би се опитва да ме впечатли? Или да ме задържи? Всичко това не е привлекателна и говори за ниско самочувствие.“ Димитри, 42 години

 Източник: elle.ru