9 знака, че той наистина ви обича

znaci che vi obicha

Намирането на мъж, който е готов да се оттегли от изкушенията на живота и да се врече във вечна любов не е лесна задача (и независимо кой какво казва – мъжете понякога са много по-сложни, отколкото ние жените). Така че, когато намерите човекът за вас, това е като да вървите по улицата и да откриете стодоларова банкнота на земята – една сладка изненада, която ще грабнете на секундата. Тук са събрани девет признаци, които показват, че мъжът, който е до вас е толкова безпомощно влюбен, че има вероятността никога да не му мине.

9 знака, че той наистина ви обича

znaci che vi obicha

УГАЖДА ВИ

Той се грижи за това да сте щастлива всеки един ден – изслушва вашите луди работни истории, разтрива врата ви, когато сте схванати, приготвя вечерята в нощите, в които сте изморена. Да се грижи за вас е един от топ приоритетите му, а на всичкото отгоре, доста добре се справя с това.

znaci che vi obicha

ИСКА ПОСТОЯННО ДА ПРЕКАРВАТЕ ВРЕМЕ ЗАЕДНО

Пише ви всеки ден, за да провери дали не ви се излиза на раходка, кино или вечеря. Появява се с много спонтанни хрумвания, а на вас това разнообразие ви е приятно.

 

znaci che vi obicha

СЕКСЪТ НЕ Е ГОЛЯМ ФАКТОР

Разбира се, той обича да прекарва дълги нощи с вас, но се*сът не е причината, той да е с вас. В действителност, той иска да правите толкова много повече неща заедно – пътувания до друга страна, да пробвате нова кухня, да празнувате всички празници. Възможностите са безкрайни.

znaci che vi obicha

ПРИ ВЗИМАНЕТО НА ВАЖНИ РЕШЕНИЯ ИМА И ВАС ПРЕДВИД

Той не приема нова работа, без да говори с вас първо. Или може би си мисли да наеме апартамент в града, но иска да провери, дали кварталът е удобен и за вас и не е много далеч от вашият дом.

znaci che vi obicha

КАЗВА ВИ НЕЩА, КОИТО НЕ Е КАЗВАЛ НА ДРУГА

Късно през нощта – всеки знае, че това е най-предпочетеното време за най-смислените разговори на живота – той ви казва неща, които никога, никога не е казал на никого, дори и на най-добрият си приятел.

znaci che vi obicha

НЕ ФЛИРТУВА С ДРУГИ ЖЕНИ

Ако той има очи само за вас (сериозно – само за вас), то той със сигурност не е за изпускане. И не е нужно да следите всяко негово движение, за да разберете дали той се закача с други дами. Наричайте го женски инстинкт или каквото и да е, но ние си знаем, че вие си знаете!

znaci che vi obicha

НЯМА НИЩО ПРОТИВ ДА ГОВОРИ ЗА БЪДЕЩЕТО

Когато повдигате въпрос за купуването на апартамент или за годеж, той не увърта и взима разговорът на сериозно. Вече има планове за това как ще остареете заедно.

znaci che vi obicha

ХВАЛИ СЕ С ВАС

Той ви носи наоколо с такава гордост, с каквато вие се перчите с чисто новата си чанта. Майка му, най-добрият му приятел и дузина от неговите братовчеди знаят много неща за вас, защото той е на върха на щастието и иска да го сподели със света.

znaci che vi obicha

ОБИЧА ДА ВИ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ СПЕЦИАЛНА

Той не само, че се държи с вас като с кралица – той иска да се чувствате като кралица. Това не означава да ви глези до безобразие, а да се грижи винаги да имате усмивка на лицето си, когато сте с него.

източник: PopSugar