romantichna iznenada

Романтична изненада за Него. Как да внесем малко разнообразие във връзката?

От време на време ни се налага и на нас жените да внесем малко разнообразие във връзката ни и да изненадаме партньора си нещо романтично. Колко точно сладникави и колко грандиозни трябва да са те, обаче? Ние сме подбрали няколко интересни романтични изненади, с които няма да стресирате вашата половинка.

Билети за събитие

Изненадайте партньора си с два билета за събитие, което знаете че той има желание да присъства. Ще получите положителни точки и това ще му даде възможност да ви запознае с нещо ново, което от своя страна ще го накара да се почувства допълнително мъжествен. А и ще прекарате една страхотно вечер заедно.

Секси бележка

Напишете му кратко, привлекателна съобщение на бележка и я залепете на такова неочаквано място, където да я намери. В кутията му за очила, когато я отваря или когато пали колата си, той ще има едно спонтанно напомняне, че вие все пак се интересувате от него.

Видео игрите

Предизвикайте го на дуел на най-новата му видео игра (преди той да има възможност да хвърли едно око на подсказки онлайн). Направете играта още по-вълнуваща, като поставите залог; например – губещият дължи на победителя привлекателна услуга по негов избор.

Музика и веселие

Разгледайте местните музикални представления във вашия район, които да са евтини или безплатни и направете една обиколна на базата на музиката, която предпочитате (а защо не и тази, която не понасяте). Друг вариант е да пробвате жанр, който никой от вас не е твърде запознат. Никога не знаете къде може да открие новата си любимата група. Ако пък не са най-удачните изпълнители, то ще се окаже едно развлекателно приключение и за двама ви.

Тийн страсти

Оставете модела на вечеря-и-филм далеч за малко и вместо това се отдайте на добре забравените забавления. Опитайте някое от любимите си стари училищни дейности. И за да може всичко да си е както по реда, можете да приключите деня в един от любимите ви заведения за бързо хранене като Бъргър Кинг, KFC, Макдоналдс или др.

Светът на играчките

Излезте на шопинг в магазин за играчки за възрастни. Освен, че ще намерите някои много интересни допълнения към любовната ви игра, това може да бъде и едно пътуване, което ще ви донесе нови еротични вдъхновения.

Любовен адреналин

Опитайте нещо ново и готино заедно, която е извън от вашата стихия. Някои сайтове предлагат оферти на страхотни екскурзии и приключения като екстремно шофиране, скачане с бънджи, летене с парапланер или гмуркане.

Скъпа, прибрах се! 

Преди вашия човек да се прибере вкъщи, оставете една следа вашите дрехи от входната врата към спалнята. Когато най-накрая се появи, очакващ обяснение за разхвърлените дрехи, ще бъде твърде слисан от гледката на новото ви привлекателна бельо.